- 20 Ağustos 2017
- 19.005
- 12.728
- 1.653
Zaha sol kanatta Boey destegiyle oynamasi ne kadar dogru ise Angel ile Kerem'in sol kanadinin KDB destegiyle bile otoban olacagi suphe goturmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Oli, ne Halil, nede Tete o pozisyonda oynayamaz. Mertens i ilk kez onbirde bakalım ne kadar oynayabilecek.Mertensin neresi iyi arada 1 olumlu iş yapıyor 5 maç yatış.
Okan hocayı çok seviyorum ama çok tutucu 1 defa şu mertensin pozisyonunda oliviera dene halil dene tete dene
En kötüsüydü takımın ne şut tehditi var ne kilit pas ter atmaya gelen yaşlı abi kıvamında takıldı.adı ve kariyerinden ötürü hoş görüyoruz pres harici olumlu bir hareketi yok.oli , halil, tete çok daha iyi oynar bundan artıyorum kerem demirbay kaan ayhan da daha iyi oynar.adı mertens değil metin olsa söverdiniz sabah akşamNe Oli, ne Halil, nede Tete o pozisyonda oynayamaz. Mertens i ilk kez onbirde bakalım ne kadar oynayabilecek.
dedikangelino var evlat kontenjanından rezalet bi kadro
Öldük öldük dirildik yayaw tabi ki %100 favoriyiz de önde pres hariç bu adamların defansif katkısı sınırlı
2. yarı arıza çıkabilir
Demirbay utandirmadi beni. Keske paramiz olsaydi üstüne birseyler koyup salih özcani alsaydikBazı maçlarda iyiydi insallah o performansı verir