Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Berkan defans ha. Berkanla bile yendim diyecek herhalde. İnsanın aklıyla oynuyorlar

Zaha sakat değilse oynamalıydı. Bu adama vagonla parayı kulübeyi beklesin diye vermiyoruz. Böyle hepten kaybederiz adamı, zaten kadromuz dar iyi kötü olandan faydalanmak lazım derim. Dün herif lisanssız kent'i sahaya sürdü belki de küsmesin diye.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada yazılan alternatiflerin hepsi, hatta daha fazlası teknik ekipçe konuşulmuştur. Sonunda Berkan a karar verilmiş. Berkan, Kaan Ve Barış gibi joker oldu diyebiliriz. İyi ki devre arasında geri alınmış.

Burada yazılan alternatiflerin hepsi, hatta daha fazlası teknik ekipçe konuşulmuştur. Sonunda Berkan a karar verilmiş. Berkan, Kaan Ve Barış gibi joker oldu diyebiliriz. İyi ki devre arasında geri alınmış.
Berkani defans ve sol bekte oynatmak için mi aldık.

Siz Sokan hocamdan daha mı iyi bileceksiniz

Kadroya bakayım dedim altında bi ton boş yorum sanki elde van dijk var da oynatmıyor maç başlamadan okan hocaya yazarmışmış ya sabır

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ne taktınız ya, Ulan kos koca mertens yedek kaldı bu kadar dert etmedi çıktı oynadı.
Ya dayı futbol artık 110 dakikalara kadar çıkan ve 5 değişikliğin olduğu bir oyun. 70te oyuna girdiğinde rakibin dili götünde oluyor sen bu sürede bile varlık gösteremiyorsun neymiş ilk 11 oynasaymış.
Vücudunun gitmediği eşek gibi ortada daha top süremiyorsun 15 dakika oynadığın Prag maçında 94 dakika ileri geri koşan adam mal etti topu ayağından aldı. Üstüne 70 metre koştu.

Bahaneden bir vazgeçin.
Size zaha, ziyech özelini anlatayım. Ş.ligi için kastılar ve sonrası şu aşağıdaki videoda.

Yani bu tercihin sebebi barış alperi sağ kanatta oynatmak mi yoksa berkanın gerçekten kaan ayhandan daha iyi bir stoper alternatifi olmasından mı kaynaklı? İkisi de mantığa sığmıyor benim açımdan açıklaması yok şu tercihin.

puan kaybı olursa okan burugu kovun

Geçmiş olsun. Çok büyük sıkıntılar çekicez

Geri
Üst Alt