Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bilemedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış Alper’i sağ önde kullanmak zorundayız. O yüzden Kaan sağ bek, Berkan stoper.
Hoca elindeki kadrodaki sağlam oyuncularla çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkarmış. Eline sağlık.

Oynasa bi sey demicem de sicip batiriyo. Yanindan vizir vizir gecicekler, her gol de basini iki elinin araina alip ah vah edecek ...

Maçı kazanmış yada kaybetmiş olmak birşey ifade etmez. Doğrular her zaman doğru olarak kalır.
Konuşmayı öğren yeğenin falan değilim. Senin gibi uslübu Olan hiçkimsedir
he he. gelip yav heee heeee diye sataşan insan bana üsluptan bahsediyor. komik olmayalım. sonra 11 başlığında sıçtık deyip ergen gibi emoji atınca zaten planlamaya dem vurmuş oluyorsun.

3-4 yenilip sampiyonlugu verdigimiz mac aklima geldi simdi. Beraberlik yetecekken 98'de haldir huldur saldirip kontradan yemistik. Bu sefer tersi olur umarim.

Madem Berkan bukadar faydalı bir oyuncu idi ne diye gönderdik.. Her mevkide oynatıyor hoca hiç kimseye şans vermiyor..

Ne diyon kardes? Kim oyniyacak orda? Cakma stoper oynatmak daha mi mantikli? Stoper bölgesinde yapilan hatanin affi yok kanatlarda var. Sirf bir kere stoper oynadi ve idare etti diye böyle bir macta bu riske girilirmi?
Çakma sağ bek hücumda gücünü bıraktığın sağ bek mi olsun

Kaan 'ı stopere koyardım ben sanki.

Geri
Üst Alt