- 21 Haziran 2011
- 24.260
- 5.828
- 2.048
Leminayı oynat artık hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan'la Mertens'i koyduktan sonra kalan 9u Usain Bolt olsa ne yazarlan koşan fiziği iyi adam diye diye hoca da doldurdu nerede yarış atı var takıma şimdi kafası koparılmış tavuk gibi oldu takım. Koşmalarına boydan gireyim futbol takımı mı hipodromda at yarışı mı izliyorum? Kafası basan tek topçu bu herif ben de istemem 38 yaşındaki adam oynasın ama geriye kalan takımdakilerin iqsu bunun yarısı değil.
Kaan'la Mertens'i koyduktan sonra kalan 9u Usain Bolt olsa ne yazar
Ayrıca koşan adam falan da doldurmadık. Sadece Sara ve Osimhen war koşan yazın aldıklarımızdan
Yahu takımda Sanchez,Abdül,Jelert,Tor,Barış,Osi,Cuesta,Lemina bu adamların tek alameti farikası fizikleri, futbol zekaları kısıtlı. Mertens oynamasın kabul yerine oynayacak adam takımı oynatabilecek mi? Mertens in yerine adam olmaması zaten bizim ağzımıza yüzümüze sıçıyor; Ne okan ne yönetim almadı gittiler Kutucu yu aldılar bok var gibi oraya oyun zekası olan birini almak yerine. İster kızalım ister köpürelim mevcut kadroda Mertens e mecburuz.Fiziken bitik takımız kim koşuyor yaw.
Takım son yıllarin en atletizmi yüksek takımi olabilir ya. Tabii izinler ile vs bunu sahada yansitamiyorsak suçlusu hocadır başka kimse değil. Bu takıma atletik değil diyemeyiz yani.Fiziken bitik takımız kim koşuyor yaw.
GSnin atletik topculardan kurulu bir takım kurduğunu hatırlamıyorum. Hep kaliteli ayaklara sahip olduk ama atletizm gibi bir iddiamız olmadı. Boey ve Barışı çıkar acayip atletik diyeceğin bir topcun olmadı yillardirKaan'la Mertens'i koyduktan sonra kalan 9u Usain Bolt olsa ne yazar
Ayrıca koşan adam falan da doldurmadık. Sadece Sara ve Osimhen war koşan yazın aldıklarımızdan
Ben derim tarihin en kısa ve en ağır en yaşlı takımlarından biri. Babel Falcao Feghouli Nzonzi Seri kadrosundan sonra bu kadroyu yazarimTakım son yıllarin en atletizmi yüksek takımi olabilir ya. Tabii izinler ile vs bunu sahada yansitamiyorsak suçlusu hocadır başka kimse değil. Bu takıma atletik değil diyemeyiz yani.
Mertensle kimsenin alıp veremediği yok. Yazdığın doneler geçen seneler için geçerliydi. 20 30dklik enerjisi var artık. Lemina da gelmişken 20m verdiğin Sarayı bir zahmet kaleye yakın oynat da ofansif katkı al. Siopis gibi kullanıyoruz championshipde double double yapmış adamiYahu takımda Sanchez,Abdül,Jelert,Tor,Barış,Osi,Cuesta,Lemina bu adamların tek alameti farikası fizikleri, futbol zekaları kısıtlı. Mertens oynamasın kabul yerine oynayacak adam takımı oynatabilecek mi? Mertens in yerine adam olmaması zaten bizim ağzımıza yüzümüze sıçıyor; Ne okan ne yönetim almadı gittiler Kutucu yu aldılar bok var gibi oraya oyun zekası olan birini almak yerine. İster kızalım ister köpürelim mevcut kadroda Mertens e mecburuz.
Yahu derdim ofansif katkı almak değil. Sara tek başına Mertens in verdiği katkıyı veremez öyle bir topçu değil. Takımın oynamasını sağlamak başka ofansif katkı başka aaaaaa Sami sanki 13 yaşındaki bi bebeye anlatıyorum valla yaMertensle kimsenin alıp veremediği yok. Yazdığın doneler geçen seneler için geçerliydi. 20 30dklik enerjisi var artık. Lemina da gelmişken 20m verdiğin Sarayı bir zahmet kaleye yakın oynat da ofansif katkı al. Siopis gibi kullanıyoruz championshipde double double yapmış adami
Sen mertensin mevcut form durumuyla bu bahsettiğin rolün altından kalkabildigini dusunuyorsan boşuna tartışıyoruz zatenYahu derdim ofansif katkı almak değil. Sara tek başına Mertens in verdiği katkıyı veremez öyle bir topçu değil. Takımın oynamasını sağlamak başka ofansif katkı başka aaaaaa Sami sanki 13 yaşındaki bi bebeye anlatıyorum valla ya
Kadroda en başta osimhen var bir defa adam fiziksel bir anomali atletizm olarak barış yine oyle osimhen kadar olmasa da o A+ ise barışta B falan. Torreira lemina sara atletizm den yoksun değiller Sanchez yine A klas biri frank atletizmi yüksek bir oyuncu. Vs Atletizmi kullanamiyorsa hocanın kendi suçu asıl teknik oyuncu çok az kadroda neredeyse herkes atletik koşan eden.Ben derim tarihin en kısa ve en ağır en yaşlı takımlarından biri. Babel Falcao Feghouli Nzonzi Seri kadrosundan sonra bu kadroyu yazarim
kötü oynarsa taraftarin önüne atti denilecek veya sakatlanip sezonu kapatirsa kendi küfür yiyecek oynattigi icinYunus Fener maçında olacakmış (iğneyle gerekirse)
Avrupa maçlarında gördük atletik topcularimiz. Her ikili mücadelede rakipleri madara etti. Davinsonu bile perişan ettilerKadroda en başta osimhen var bir defa adam fiziksel bir anomali atletizm olarak barış yine oyle osimhen kadar olmasa da o A+ ise barışta B falan. Torreira lemina sara atletizm den yoksun değiller Sanchez yine A klas biri frank atletizmi yüksek bir oyuncu. Vs Atletizmi kullanamiyorsa hocanın kendi suçu asıl teknik oyuncu çok az kadroda neredeyse herkes atletik koşan eden.
Sanchez ve Torreira'ya ok ama ikisi de bu sezon düşüşte.Yahu takımda Sanchez,Abdül,Jelert,Tor,Barış,Osi,Cuesta,Lemina bu adamların tek alameti farikası fizikleri, futbol zekaları kısıtlı. Mertens oynamasın kabul yerine oynayacak adam takımı oynatabilecek mi? Mertens in yerine adam olmaması zaten bizim ağzımıza yüzümüze sıçıyor; Ne okan ne yönetim almadı gittiler Kutucu yu aldılar bok var gibi oraya oyun zekası olan birini almak yerine. İster kızalım ister köpürelim mevcut kadroda Mertens e mecburuz.
2liyle bitiririz maçıMus
Frank
Cuesta
Sanche
Akerim
Sallai
Torreira
Sara
Mertens
Barış
Osimhen
Böyle çıkıcaz, hoca maç öncesi, yer yer 3lüye ve 4lüye dönebiliriz falan bir şeyler diyecek
Maç istediğimiz gibi gitmezse 3lü başlayıp 4lüye dönüp sonra tekrar 3lüye dönmemiz falan muht
Lan başka yapabilecek adam yok. kur hadi ortasahayı bu kadar kısıtlı futbol görüşü olan topçuları oynatacak.Sen mertensin mevcut form durumuyla bu bahsettiğin rolün altından kalkabildigini dusunuyorsan boşuna tartışıyoruz zaten
Resmen fener ve avanesi ile oynayacağızRize (D)
Fener
Kasimpasa (D)
Alanya (D)
Bu maclarda Jakobs, Yunus ve Morata olmayacak yüksek ihtimalle.
OsimhenLan başka yapabilecek adam yok. kur hadi ortasahayı bu kadar kısıtlı futbol görüşü olan topçuları oynatacak.
At sahibine göre kişner diye bır söz var. Sürekli izin verilmesi iyi olarak lans edilse bile kendi fikrim iyi bir şey değil , bunun etkiside bizim fiziksel olarak iyi olmamamızda mutlaka vardır. Ben bizim kadar izin yapan bir futbol takimı bilmiyorum çünkü.Avrupa maçlarında gördük atletik topcularimiz. Her ikili mücadelede rakipleri madara etti. Davinsonu bile perişan ettiler