Vedat çıkıp demedi mi ben Galatasarayda oynamak istiyorum diye...Gizliden yap görüşmeni anlaş Ocakta at imzayı rizeni aç başkanı da sinirden kendini düdüklesin..Bu da ders olsun tüm anadolu kulüplerine 1 yıl sözleşmesi kalan vasat adamlarını adam gibi 2-3e bırakırlar...İrfan canı fener 6 verse bırakırlar biz istesek 10 isterler en az

Vedat'ı ikna edip de seneye bedava ellerinden almazsak da yazıklar olsun bize, bakın bakalım bir daha böyle asıp kesebiliyorlar mı ? ulan daha geçtiğimiz günlerde Ljajic 6.5 mil.€ bonservis ile geldi Isak 6.5 mil.€ bonservis ile Sociedad'a gitti sözleşmesi bitecek Muriqi için 10 mil.€ ne demek ?

Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan.

ya adamlar hakli piyasasi varmi vedatin var cagneden cok daha etkili bi oyuncu, dribling teknik kapasitesi cok cok iyi ibranin 2 tik alti oyuncu derim ben, yanliz rizede degil milli takimdada kendini gösterdi son macta. rize kücük takim diye 10 milyon istiyo diye laf atilmamali adamlar hakli. 10 milyon fazlami bizim icin tabiki cok para, kendin bul kendin pisir kendin sat, ha ucuza kapatirsan sözüm yok, fayda kesinlikle saglar.

beşiktaş bitmiş
fener ölmüş

ligin en zengin kulübü biz olmuşken, bu tarz haberlere kızmamak gerekiyor.

biz bayerniz onlar ise dortmund

İsteyin lakin Vedat'ı her hangi bir kulüp 6 ay sonra bedavaya alacak. Siz de mal mal bakacaksınız.

Böyle takımlara acımayacaksın. Şimdi alma, devre arası sözleşmesinin bitimine altı ay kala istediği takım ile görüşebiliyor o zaman yap ön sözleşmeni seneye bedavaya gelsin.

Adanalı bir dostumun da söylediği gibi

Vay ben sizin arvadınızı silkem arvadınızı!!

Böyle bir transferin olacağını sanmıyorum ama eklemek istedim..

Sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan , sıradan Anadolu takımında oynayan bir futbolcuya bu paraları veren ; net gerizekalıdır..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt