Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 26.597
- 8.334
- 1.813
9 haftada 1 puan, o sene bu sene olur inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam. Rize Trabzon Bursa maçında Bursa'ya maçı vererek Rize düşmüştü. Ve bu Rize Fener sempatizanlogi yaparak bize düşmanlık besliyor. Kime düşmesine sebeb olan takım varkenRize de 5 yıl yaşadık küçüktüm ama rize insanını çok severim.
Ancak şu rizesporun düşmesini benden çok isteyen yoktur. gebersin gitsin puştlar
Rizeli olduğun konusunda şüphelerim varBurasi degerlenecek gibi durmakta
Rez alalım
Rizeli olduğun konusunda şüphelerim var
Rengo profil resmini benimle aynı yapmışsın ben yazdım sandımIcimden bi ses sonlara dogru pacayi kurtaracaklarini soyluyor
İnanmadımRize ile tek munasebetim:
Babalik ile Karadeniz turu yapmistik. Butun sehirleri gezdik diyebiliriz. Rizeye gidelim dedik ve bilen bilir Rizenin girisinde cok buyuk bir döner kavsak var. Ana baba günüydü. Dedik bukadar Rize yeter ve ordan dönüş yapıp tüydük
İnanmadım
200 avro gönder, ben burada senin adına alıp yakarım.Ecnebi diyarında pazar günü nerde Rizespor bayragi bulup yakacağız yigenim!
Resimdeki sahis benim ama .Rengo profil resmini benimle aynı yapmışsın ben yazdım sandım
ub.mesaji
200 avro gönder, ben burada senin adına alıp yakarım.
10 tl ancaJunior aslan bekliyoruz. Şemsiyenin acilmasina az kaldi sen hala 200 euro derdindesin. Dostluk oyle layk mayk ile olmaz. Iban atiyorum