Roberta Melo'dan Olay Sözler!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Galatasaraylı oyuncu Felipe Melo’nun eşi Roberta Melo Instagram hesabında adeta isyan etti.

Brezilya milli takımına çağrılmaması bir çok futbolsever tarafından büyük eleştiri konusu yapılan Felipe Melo’nun eşi Roberta Melo, 7-1 kaybedilen Almanya maçı sonrası, teknik direktör Scolari'ye adeta verdi veriştirdi.

Roberta Melo şu ifadeleri kullandı. “4 yıldır kocamın milli takımda neden olmadığını anlamıyorum. Şimdi cevabını aldım. Hırs, yetenek, güç, bütün özellikler onda vardı. Buna rağmen bir türlü teknik direktörün dikkatini çekemedi. Şimdi Tanrı’ya şükrediyorum. Tanrı onun bu hezimeti yaşamasına izin vermedi. “

meloinstg.JPG
Felipe Melo'nun eşi Scolari'ye patladı

hadi lan

melo ile öpüşürken foto falan koyuyonuz ramazanda

scolari muhafazakar insandır

aşırı sağ partide sözcülük yapmıştır

bunları herkes bilmez

Scolari egolarının ve bilmişliğininin cezasını çekti bu gece. Çok haklı bir isyan. Ben ders almam, ders veririm kafasındaki tüm insanlar bu hezimetleri hakediyor.

Bence haklı Melo şu Fernandinho katilin'den de Paulinho'dan da iyi oynardı. Çoluk çocukla Almanya karşısına çıkarsak böyle öttürürler.

hadi lan

melo ile öpüşürken foto falan koyuyonuz ramazanda azıp özeniyorum

scolari muhafazakar insandır, benim gibi apaçi veya troll değildir

aşırı sağ partide sözcülük yapmıştır, benim gibi boş adam değildir

bunları herkes bilmez

doğru söze ne hacet

lucas moura+ hernanes + melo. scolari bir klube gitsin de başkana bu listeyi versin. baalım ne cevap alıyo. bunları harcadı

Melo cevap vermiş elinin hamuruyla karışma bu işlere diye (pardn arkdşlar )

tapa

Shu futbol kadinlar ne kadar kicik ya zaten futboldan anladigin birsey yok ne internetde hocalara çatiyorsun.

Nasri'nin gf'i gibi

sayın roberto madem bu kadar meloyu destek atıyordun. dünya kupasından önce niye böyle demeç vermedin brezilya basınına ? bu tarz açıklamalar futbolcumuzun üzülmesine neden olur zaten olan olmuş

Sadece Melo degilki....Ronaldinho bile bu takimda olmasi lazimdi....bütün yükü Neymara dayarsan böyle olur iste.....

----Melo-- Hernanes

Lucas----Oscar---- Willian

Neymar

orta saha dedin böyle olur..paulinho, fernandinho ve baska ninholari napican

Geri
Üst Alt