- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Öncelikle kendisini desteklememe rağmen City'e oynattığı(oynatamadığı) futbolu 1 sene izleyen biriyim. 500 milyon euroluk kadroyu bende şampiyon yaparım goygoyuna girmeyeceğim. Ama o kadro senenin büyük bölümünde çok kötü oynadı artı şampiyonlar liginde sonuncu olmak büyük başarı. Bize geldiği dönemde eleştirmedim fazla doku uyuşur vs. belli olmuyor bu işler. Daha geldiğinden beri 1 tane organize maçımızı izleyemedim. Devre arasına kadar bekledir takımı tanıyacak dedik yerli eksikliğini de görünce destekledim bi süre ama bu kadar saçmalaması inanılır gibi değil. Takımı tanıma olayı değil bu Mancini tanısa bile futbolcudan anlamıyor. Şu an Eskişehir maçında ilk yarı bitmedi gerçi maçta da artık Semih'ten sağ bek yaratma vs. gibi absürt fantazilere girdi Erkan hayatının en rahat maçını oynuyordur. 6 ay oldu her adamı her mevkide denedi bi tek yapacağı şey var takımın düzelmesi için Sneijder'i ortaya çekmek bi tek onu yapmadı.
Kupayı kazanırız ya da kaybederiz veya kalan maçları ama seneye de Mancini ile başlamak 1 seneyi daha çöpe atmaktır. Sene başı aldıracağı bi ton saçma sapan adam olur muhtemelen onlar da başımıza kalacak sene ortası da gider. Kesinlikle kalmaması gerekli isterse arabasını falan yumurtalasınlar göz göre göre felakete gidiyoruz.
Kupayı kazanırız ya da kaybederiz veya kalan maçları ama seneye de Mancini ile başlamak 1 seneyi daha çöpe atmaktır. Sene başı aldıracağı bi ton saçma sapan adam olur muhtemelen onlar da başımıza kalacak sene ortası da gider. Kesinlikle kalmaması gerekli isterse arabasını falan yumurtalasınlar göz göre göre felakete gidiyoruz.