Roberto Mancini Durdurulmalı

Korkunc oyuncu tercihlerinden dolayi bende gitmesinden yanayim.

Korkunc oyuncu tercihlerinden dolayi bende gitmesinden yanayim.

sagbekte semıh oynuyor nasıl bır acıklaması var anlamıyorum wesley sol acık oynuyo ne oynatıyo ne yapmaya calsıtıgını ben cozemedım bı ara sabrıyı aldı sol acıga

Sabri pek defansa yardım etmediğinden Semih sağ bek gibi gözüktü. Dizilişimiz 5-3-1-1 idi sağ bekte Sabri vardı. Bu dizilişe göre çıkabilecek en iyi kadroyu sürdü işte.

Ayrıca 2 yıl daha sözleşmesi varken MANCİNİ GİTMEYECEK Bence.

Yok yok bu daha kendi kadrosu değil.Seneye 20 adam yollayıp, 20 transferle kendi kadrosunu kurunca başarılı olacak.Bekleyin görün.

Semihin sag bekte oynadigini gòrünce bende sigortalar atti. Bu adamdan bir halt olmaz bizde. Gitsin hem biz kurtulalim hem de o.

I am the one who knocks!

mancini geldiğinden beri 2 maç üst üste aynı kadro çıkmadı sanırım rezillikten başka bişey değil

Beyler mancinin sozlesmesi 1+2 sanirim.

opsiyon hakki kimde onu bilmiyorum.

semihin sagbek oynaması kadar ebouenın hamıdın veyselin kenarda sabrının sag acık oynaması sorun :) solbek hakan stoper oldu sabri bi ara sola gecti dun kupayı aldık ama kımse oynanan futboldan memnun oldugunu sanmıyorum.

Şu aşamada sabrinin oynamasını sorun olarak görmek büyük sorun

Onumuzdeki sezon super olacak.

Asil Mancini'yi seneye gorun siz.

Surdaki yazilari okuyunca harbiden igreniyorum lan bir defolup gidin Galatasarayima zerre kadar menfaatininz yok. Hep kostek hep kostek.

Surdaki yazilari okuyunca harbiden igreniyorum lan bir defolup gidin Galatasarayima zerre kadar menfaatininz yok. Hep kostek hep kostek.

Senin dünyadan heberin yok, gelip buraya artistlik yapıyorsun.

adamın içi yanıyor içi..Gerizekalı mı lan adam burada gelicek Mancini için böyle başlık atacak. Neden açıyor biliyormusun bu başlığı Galatasarayın menfeati için . Sende burda sallaa.Heee sen böyle söyleyerek Galatasarayın menfeatini düşündüğünü zannediyorsun.Bazı şeyleri görmüyorsanız yorum yapmayın kardeşim. Yorumyapmak zorunda değillsiniz.

Adam Galatasarayın geleceği bu adamla karanlık diyor.Ve doğruda söylüyor. Klüpte ne iş bilmezlikle roluyor yöneticileree ses çıkarmazsınız. O zaman nerde lan Galatasaray menfeatleri.

Bazı durumlarda tabikide destek olacağına daha çok köstek oluyor taraftarlar. Fakat bu mancini konusu çok ciddi bir konu.Ver yönetim kesinlikle göndermeli. Evet bu takım mancini kalırsada başarılı olma ihtimali var. Fakat bu manciniye rağmen olur. Bu riske niye gireyim ...

Sana birşey daha söyliyim Galatasaray menfeatini çok düşünüyorsan isim fanatikliği yapmayacaksın.

Mancini'nin hatalari yokmu? Var elbet hemde cok. Ama o kadar kalitesiz yerli oyunculara sahibiz ki adam her turlu denemeyi yapiyor. Bide bu acidan bakmak lazim. Ha yinede bunu bende yanlis buluyorum. Bunlari savunmuyorum. Beni de cileden cikariyor o ayri. Ama kimse bana organize 1 tane macimiz bile yok demesin. Kulliyen YALAN. Bunun tartismasini dahi yapmam.

O cok begendiginiz Fatih Terim'in 2. sezonunda varmiymis organize hucumlarimiz. YOK. Ite kaka sampiyon olduk yahu. 2. sezonunda hatalarindan ders cikarmadi. Inatla ayni seyleri denedi farkli cozumler bekledi. Mancini en azindan deniyor arkadas. Yanlista olsa deniyor bi cozum ariyor her ne kadar bazi hamleleri rezalet olsa da.

Hersey'i gectim. Futbolculara bakin arkadas. SAHANIN ICINE BAKIN. Akhisar'a 6 tane atan, Bursaspor'a 6 tane atan, Eskisehir'e 3 tane atan hangi takimdi? Deplasmanda uzun sure kazanamayan takim Bursaspor deplasmaninda 2-0 gerideyken birden 2-5 kazaniyor. Ustune en az o kadar da kaciriyor. Bi takim bunu ya yapabilir ya da yapamaz. Kalitesiz yerli grubuna sahip olmamiza ragmen bunlari yaptik biz. Biz bunu yapabildigimize gore neden bunu her mac yapmadik? Asil sorulmasi ve uzerinde durulmasi gereken soru ve konu bu!

Herkes sucsuz bi Mancini mi suclu? Yukari da saydiklarimi HER MAC yapabilecekken bir kac mac haric hic birsey yapmayan bir takimimiz var. Sahada ruhsuz dolasan yerlilerimiz var. Sagolsun 1,2 yabancimiz haric her yabanci canini disine takti. SAHAYA bakin SAHAYA. Mancini bile cildiriyor her mac kenarda. Adam caresizizlikten ayaklarini uzatti mac izledi. Neden? Bu kalitesiz yerlilere istedigin kadar antrenman yaptir; hem bu takima yakismiyorlar hemde bilerek oynamiyorlar.

Ne hikmetse Hiddink, Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Low vs futboldan anlamiyor ama Turkiye de ki her taraftar anliyor. Vay anasini arkadas. Ama nedense dunyaca unlu teknik adamlar da o begenmedikleriniz, hepsini bu ulkeden kovduklarinizdir. Tabi hepsi de tesaduftur ne de olsa Turk taraftari herkesten hersey'i daha iyi bilir. Hepiniz futbol dehasisiniz !!1! Mourinho gelse o bile yollanir. Wenger gelsin, Guardiola gelsin hepsi yollanir. Ne kadar sistem adami varsa hepsi yollanir basarisiz olur. Bu ulkede boyle bir duzen varken hepsi harcanir gider arkasinda durulmadigi icin.

Cunku bu ulkede futboldan cok anladigini sanan ama anlamayan bir taraftar toplumu var (bazilari anliyor onlara lafim yok). Anlamayan yoneticiler, medya kuruluslari vs var. Futboldan anlamayan turk oyunculari var. Turk Futbolu'nun suan en iyi santraforlari denilen Burak ve Umut ayaginda top tutamiyor, top kontrol edemiyor. Topla alakasizlar futbol'un bir toplu spor olmasina ragmen. Siz daha neyi konusuyorsunuz arkadas? Neyin Mancini'sini konusuyorsunuz.

Adamin daha geldigi ILK gun gonderilmesini isteyen bir taraftarimiz var. Lanet olsun bu duzene! Yasasin yeniceri grubu. Yasasin vasat, ruhsuz turk futbolculari. Yasasin futboldan anlamayanlar. Ama butun dunyaca unlu hocalara lanet olsun (!!!). Soylenecek o kadar cok sey var da cogu anlamaz ne yazik ki. Bir kez olsun yeni gelen birine bi sans verin be! Kendi kurmadigi kadro ile birseyler yapmaya calisti. Kimse bana devre arasinda ki transferleri soylemesin. Onlarin cogu gelecege yonelikti ve de cogu Mancini'ye zorla kabul ettirilen isimler. Birakin da adam kendi kadrosunu kursun. Hakan Calhanoglu'na parayi basmayanlar simdi eminim bin pismandir.

Boyle yerlileri alacaksin sen. Onlarda PARA eder kardesim. 5se 5. 8se 8. Vereceksin eger vasat futbolcu toplumundan kurtulmak istiyorsan. Biz zaten surekli kotu transferler yaparak her turlu bu paralari cebimizden cikariyoruz ve hemen hic biri de tutmuyor. Paralar cope gidiyor oysa 10 tane oyuncu yerine adam gibi 3 tane oyuncu alsalar hem ucretler bosa gitmemis olur hemde kaliteli 3 oyuncumuz eklenmis olur kadro'ya. Ama gel gor ki bu yazin yine ayni hatalar yapilacak. Dunyaca unlu yildizlar yerinde kosmak yerine yerlilere yatirim yapilsin. Varsa Sneijder gibi Drogba gibi firsat transferi; alsinlar ihtiyacimiz varsa ama utopik fiyatlar odenmesin. Mesela Sneijder'in aldigi ucret normal ve iyi. Onun kalitesine bakaraktan az bile. Neyse cok yazmisim.

Senin dünyadan heberin yok, gelip buraya artistlik yapıyorsun.

adamın içi yanıyor içi..Gerizekalı mı lan adam burada gelicek Mancini için böyle başlık atacak. Neden açıyor biliyormusun bu başlığı Galatasarayın menfeati için . Sende burda sallaa.Heee sen böyle söyleyerek Galatasarayın menfeatini düşündüğünü zannediyorsun.Bazı şeyleri görmüyorsanız yorum yapmayın kardeşim. Yorumyapmak zorunda değillsiniz.

Adam Galatasarayın geleceği bu adamla karanlık diyor.Ve doğruda söylüyor. Klüpte ne iş bilmezlikle roluyor yöneticileree ses çıkarmazsınız. O zaman nerde lan Galatasaray menfeatleri.

Bazı durumlarda tabikide destek olacağına daha çok köstek oluyor taraftarlar. Fakat bu mancini konusu çok ciddi bir konu.Ver yönetim kesinlikle göndermeli. Evet bu takım mancini kalırsada başarılı olma ihtimali var. Fakat bu manciniye rağmen olur. Bu riske niye gireyim ...

Sana birşey daha söyliyim Galatasaray menfeatini çok düşünüyorsan isim fanatikliği yapmayacaksın.

Galatasarayin menfati senin icin kolay olan tazminat mi odemesidir? Sadece bunun cevabini verin bana yeterlidir.

ya arkadaş ruh gibi bir takım izliyoruz sahada. ne ısıran, ne yardıran allah için hiç bir atraksiyon yok, ölü gibi sahada dolaşan futbolcular var, ben bu adamın neyine güveniyim taraftar olarak

Tazminatı ne kadar acaba tam olarak ?

rezil durumda en kısa sürede kurtulmazsak seneyede çöpe gider

Elde kalır bu. Bunun maçlarını, çıkardığı kadroları, oyuncunun sahadaki mantıksız dizilişlerini gören sokak değiştirir.

★SⅢ Tapatalk★

Geri
Üst Alt