Chelsea maçına kadar ben takımın gayet iyi top oynadığını düşünüyorum. ondan sonra bir düşüş yaşandı. genele baktığımızda mancini için bu kadar da olumsuz değilim. fatih terim gidip mancini geldiğinde zaten bu takımın şampiyon olmasını çoğu kişi beklemiyordu. Devre arası transferlere baktığımızda bile bir sonraki sezon için hazırlık yapıldığı çok bariz. Sorunu kadro planlaması ve futbolcularda aramak lazım. Sneijder'i hadi ortaya çektik diyelim sol kanada kimi koyacağız? Ayrıca Sneijder'in performansı da Mancini'den sonra arttı zaten. Bu çok bariz. Mancini'nin sürekli bir arayış içinde olmasının nedeni kadronun yetersizliği ve uyumsuzluğu. Eboue, Sabri, Veysel'in performansılarını da gördük sağ bekte.Erkan-Tarık kanadını kapatmak için Semih, Sabri ikilisini oynattı ama umduğunu alamadı. Kulübün Mancini'ye 9 milyon verip, yeni bir hocaya sözleşme imzalatması ve yeni hocanın takıma uyumunu beklemek bizim için çok daha olumsuz olacağını düşüncesindeyim. Ayrıca gelecek olan hocanın başarılı olacağının garantisi yok. Mancini'nin arkasında olmak zorundayız. Kupa'yı aldık, ligi de 2. bitirirsek bu sene ben takımı başarılı sayarım, her sene 1. olacağız diye bir kural yok. önemli olan süreklilik. ayrıca türkiye gibi bir ligde çok ciddi bir şekilde düşüş içinde olan bir takımı, bir de Fatih Terim gibi bir hocadan sonra gelen bir hocanın takımı alıp yukarıya çekmesi o kadar da kolay değil. Sabretmek zorundayız. Ha şunu da ekleyeyim, M. City taş gibi futbol oynuyordu Mancini'yle.