Roberto Mancini | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun. Umarım yüzümüzü kara çıkarır.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı olsun. Umarım başarılı olur.

HAYIRLI OLSUN REIS INSALLAH BASARILI OLACAK

kap açıklamasını okumaya üşenenler veya okurken kafası karışanlar için

özet : klübü mancininin üzerine yapmışız

bu arada, FIFA Kulüpler Dünya Kupası primi nedir aga, sezon ortasında nasıl gönderceğiz diye düşüneceğiz bu adamı büyük ihtimal, asıl ben sözleşme fesih bedeli ne kadar onu merak ediyorum. ünal aysal bizi gider ayak hep yaşadığımız ekonomik zora sokarak gidecek anlaşılan, bjk nin del bosqeyi, fenerin aragonesi gönderirken yaşadığı ekonomik sıkıntıyı biz de manciniyle yaşayağız bence, umarım yanılırım.

Hayırlı olsun camiamıza. Umarım çok başarılı olur :ka21:

1381260_10151770258548859_1502100379_n.jpg

Adamın paçalarından karizma akıyor..

kap açıklamasını okumaya üşenenler veya okurken kafası karışanlar için

özet : klübü mancininin üzerine yapmışız

bu arada, FIFA Kulüpler Dünya Kupası primi nedir aga, sezon ortasında nasıl gönderceğiz diye düşüneceğiz bu adamı büyük ihtimal, asıl ben sözleşme fesih bedeli ne kadar onu merak ediyorum. ünal aysal bizi gider ayak hep yaşadığımız ekonomik zora sokarak gidecek anlaşılan, bjk nin del bosqeyi, fenerin aragonesi gönderirken yaşadığı ekonomik sıkıntıyı biz de manciniyle yaşayağız bence, umarım yanılırım.

Valla bence de umarım yanılırsın...

aldıgı para ınanılmaz o paraya 50 kısı yardımcı tutar rakıp takımın aılevı sorunlarını bıle arastırtırım

Hayırlı olsun.

Valla uzun bir süre hocam kelimesini sana karşı kullanamayacağım sanırım. İçim yanıyor bu kelimeyi gördükçe.

Tüm güzellikler seninle olsun Mancini,yolun açık ola gönül ister ki birlikte olma yılımız çift haneli rakamlara ulaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt