Roberto Mancini

Yekta cok mu iyi oynuyordu da bastan oynatmadi? Sence kiralanmasi gundeme geldikten sonra Yekta'nin eskisinden daha cok calismazsa Galatasaray'dan ayrilmak zorunda kalabilecegini anlamis ve bu yuzden performansinin artmis olmasi mumkun degil mi? Mancini de bunu farketmis oynatmaya baslamis iste, gayet guzel. Keske kotu oynayan her futbolcuyu yollamakla tehdit etseler de akillari biraz baslarina gelse.

Genc oyuncular alinirken de surekli soylendi bunlarin gelecege yonelik transferler oldugu.

Konuya aradan dalıyorum ama benim kafamı karıştıran şey, Mancini genç oyuncuya yönelik, yapılanmacı bir hoca ne zaman oldu? :)

Tazminat pesinde kosan bir hocanin kupayi kazaninca o kadar sevinmesi de ilginc tabii.

Yazik gercekten forumun %70i futbolun fsinden anlamiyor . Adam tazminati dusunuyomus bilerek kotu kadro cikariyomus . Mantiga bak ahahhahahaha

B_2573fee7d47369060b3b423251cf1a02.jpg

Mancini sagindaki kis :heart:

müthiş tespitler ama teknik ekibin arkasında durmadıkça böyle yapılanmalar olamaz. Sadece Mancini özelinde söylemiyorum bunu. Şimdi Mancini kalsa kötü bi sezon başlangıcı -iyi oyun göstergeleriyle bile- taraftarın inanılmaz tepkisini çekecek ve bu da istikrar hedefini baltalayacaktır. Mancini-Lombardo olur başkası olur bilmem ama taraftarın biraz da teknik direktörün arkasında durması lazım.

lombardoya takım ver avrupada veya ligde iyi takımı zaten şampiyonluğa oynatır ben mancini olarak bakmıyorum mancini manciniyse bunda lombardonun payı çok büyük. mancini değilde mancini&lombardo olarak bakmak lazım zaten olaya

Kalması risk olur.Lombardo kondisyondan bahsetmiş ama.Ligin sonuna geldik takımın fiziği yerlerde önde baskı yapamıyor.Sezon sonunda kondisyonun bu seviyede olması kabul edilemez.Rijkaard'da bunun gibiydi kondisyon diye tutturdu.Takımı 60. dakikadan sonra yerden kalkmıyordu.Şenol güneş adayımdır.Elindeki malzemeden en iyisini çıkaran bi hocadır.Kimse vizyon diye tutturmasın.Vizyonsuzun teki bu Mancini.

Ulan hadi bir mallık yaptın eskişehir maçında oynattın, peki o maçta bu adamın sağ bekte oynayamayacağını göremedin mi de hala ısrar ediyorsun. Yok ya olmaz bu adamla.

Verin şunun tazminatını gitsin yaa bu sene transfer mransfer istemiyorum kaç paraysa verin de düşsün yakamızdan..

Geldiğin güne lanet olsun.

Yaptığı saçmalıkların bazılarını maçların 30. dakikasında farkeden deha.

lan defol git be adam kene gibi yapıştın..seneye kalırsan küme düşeriz yeminle...

Lütfen gidiniz... Semih resmen sağ acık oynatı herif be :DD

Dalga geciyor bizimle resmen

:D Bence ilk defa iyi kadro çıkardı Telles açıkta daha rahat Sneijder ortada Semih saçmalığı var da neyse artık. 30.dakikadyine bozdu dizilişi durduk yere. Trabzon zaten çıkamıyor hiç taktiği değiştirmenin bi mantığı yok atacağız 1 tane zaten yakalasak. Burak yerine becerikli bi adam olsa gerçi atmıştık belki ama yine atarız. Saçmaladığı sisteme geri döndü durduk yere. 2.yarı aynı başlamamız gerek maçın başındaki gibi. Ben eminim sıkıştırırız araya 1 tane yemeyelim yeter.

Elinde Telles var sol beke Sabri'yi koyarsın,

Sabri,Veysel varken sağa Semih'i alırsın,

Kaleye de Umut Bulut'u al bari,

Yahu sen gerizekalı mısın?..

Bataklığa düştük bir kere. Mancini ile devam ettikcede cıkamıcaz. Mancini giderse gelecek isim de cok önemli tabiki. Lucescu dısındaki hicbir hoca su ortamda bizi başarıya taşıyamaz. Diğeri zaten Aysal gitmedikce gelmez. Dolayısıyla Lucescu'yu almaktan baska bir ihtimalimiz yok. Aksi halde bundan sonraki sezonlar fb'nin güle oynaya kazandıgı şampiyonluklarını izlecez.

Geri
Üst Alt