Roberto Mancini

Yok beni yanlis anlama arkadas, gayet normal bir durum!

Ben sadece Mancini Sneijdere dua etsin, Sneijder olmasa kovulurdu diyene sitem ediyom. Cünkü Mancini gelmeden Sneijder böyle formda degildi, ve bu form yükselisinde tabiki Mancini payi büyük...

Manciniye laf edenlere bakma sen, kadro lesken hem kupa hem ikincilik cok buyuk basari. Ustelik Madrid, Juveli gruptan cikardi bizi ilk mactaki 6-1e ragmen.

Burak, Selcuk iyi olsalardi, hakemler fenere calismasaydi belki sampiyonduk. Sans da yoktu. Sneijder 2-3 hafta ustuste net pozisyonlari kacirdi sanssizlikla.

Seneye cok daha iyi bir takim olur, Mancini ile dorduncu yildizi takariz, degil mi?

Tapatalk

Kimse tutamaz bunu takimda hoca diye

Kusura bakmayin baskan ayari vermese yine her mac sacma sapan kadrolarla çıkardı

Baskan nemi demis tuzemenle yaptığı röportaj i okuyun yeter

Cahil cahil konusmayin

Sezon sonu Lucescu dur GALATASARAY ın hocası

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalırsa ve seneye süper kupayı kaybedip lige iyi baslayamazsak artık kredisi yok gönderilir ve yine kendisi gibi bir hoca bulunup bir sene daha gider yol yakınken ayrılmalı takımdan

Manciniye laf edenlere bakma sen, kadro lesken hem kupa hem ikincilik cok buyuk basari. Ustelik Madrid, Juveli gruptan cikardi bizi ilk mactaki 6-1e ragmen.

Burak, Selcuk iyi olsalardi, hakemler fenere calismasaydi belki sampiyonduk. Sans da yoktu. Sneijder 2-3 hafta ustuste net pozisyonlari kacirdi sanssizlikla.

Seneye cok daha iyi bir takim olur, Mancini ile dorduncu yildizi takariz, degil mi?

Tapatalk

Takariz kardes ;)

İşkence gibisin yemin ediyorum kim nerede oynuyor anlayana kadar 30 dk geçti...

Şu galibiyetler futbolcunun, yenilgiler hocanın geyiğini bırakın artık. Geldiğinden beri arkasındayım bu herifin, Galataray'da bazı şeyleri değiştirebilecek kadar iş kolik bir adam. Aynı zamanda hırslı ve karekterli. Bu yönden kesinlikle Galatasaray'a yakışan birisi. Kendisi de Ünal Aysal'da buraya bir proje için geldiğini ve zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Sorun hocada mı futbolcularda mı kadro yapılanmasında mı ilk önce taraftar ve yönetim bunları iyi analiz edebilmeli. Zor bir sezondu, Mancini'nin sürekli bir arayış içinde olduğunu hepimiz gördük. 2. lik ve Türkiye kupası yabana atılmayacak bir başarıdır bence. Daha doğru düzgün bir kadro planlaması ile istediği futbolu oynatacağına inanıyorum Mancini'nin.

benim anlamadigim olay su.

bir suru arkadas mancini kotu top oynatiyor filan diyor. acaba bu arkadaslar lucescunun burdayken nasil top oynattigini hatirlamiyorlarmi veya yas olarak kucuk olduklarindan bilmiyorlarmi. lucescu burdayken hemen hemen herkes kotu futboldan ve defansif futboldan sikayet ediyorlardi. zaten bunun icin gonderilip yerine terim gelmisti. simdi bir suru arkadas lucescu gelsin cosacaz filan diyor.

yanlis anlasilmasin. manciniyi savunuyor veya lucecuyu kotuluyor degilim. sadece bu olay cok garip geliyor bana. ve lucescu gelince cosan atak oynayacak bir Galatasaray bekliyorsa arkadaslar cok agir bir surpriz bekliyor onlari.

hayirlisi neyse o olsun Galatasarayimiz icin.

Biz her zaman mancini istifa diyoruz ama kazanınca sesi çıkıp kaybedince bu konuyu uzaktan izleyenlerin verebileceği destek çok sahtedir.

★SⅢ Tapatalk★

ılk macta 6 1 yenıldıgımız halde cıktık dıyenler hatırlatırım ıkıncı macta 10 kısı rm e karsı 4 1 yıne yıkıldık gıdıp deplasmanda puan fılan almadı yanı..

Geri
Üst Alt