Roberto Mancini

bizde basarisiz bi sezon gecirdigini dusunmuyorum. Terim sonrasi gecis surecini iyi idare etti. Realden 6 yedigimiz gruptan ciktik. Sonraki sezon şlye direkt katilamayan fb yerine 2. Olup şlye gittik. O dönem icin beklentide buydu ztn. Cins cins sınırlar yuzunden kadroyu bile tam kullanamadi ligde.

Fenerbahce o sezon hakkiyla mi sampiyon oldu ona da bakmak lzm. Var mıydı yine dönen dümenler, ben o sezon rakipleri tam hatirlamiyorum, hatirlayanlar yazsin da hafızamızı tazeleyelim. Yoksa sadece hocanin oldugu donemlerde mi şaibe oluyor ligde

bizde basarisiz bi sezon gecirdigini dusunmuyorum. Terim sonrasi gecis surecini iyi idare etti. Realden 6 yedigimiz gruptan ciktik. Sonraki sezon şlye direkt katilamayan fb yerine 2. Olup şlye gittik. O dönem icin beklentide buydu ztn. Cins cins sınırlar yuzunden kadroyu bile tam kullanamadi ligde.

Fenerbahce o sezon hakkiyla mi sampiyon oldu ona da bakmak lzm. Var mıydı yine dönen dümenler, ben o sezon rakipleri tam hatirlamiyorum, hatirlayanlar yazsin da hafızamızı tazeleyelim. Yoksa sadece hocanin oldugu donemlerde mi şaibe oluyor ligde
:ROFLMAO: (y)

nisan ortasında 15 puan fark yemiş fener'den. pek şaibeye mahal verecek bi telaşe yaratamamış gibi.

Dun italya kazandi fakat sonuc ne olursa olsun her turlu cimbom dusmani anti terimciler kazanacakti zaten. O yuzden cokta saapmamak lazim kendilerini. Birde normal sartlarda terimi aysal basganim kovmuş oluyor fakat bugün görüldü üzere milli takima ft kaçmış. Su muhabbete dikkat edin işlerine hangi muhabbet geliyorsa o seçeneği kullaniyorlar xd

Cimbom dusmani=antiterimci demen sacma olmus.

Yerli teknik adamlarin uluslararasi arenada yok olduklarini goremezsek top yekün baticaz.

Avrupada GS karnesi = 37 mac= 4 galibiyet !

Tartismaya kapali bence.

Genlerimiz olan Turk olmayan takimlari yenmek diyen Ali Sami Yen de mi cimbom dusmani bu durumda?

Hani Yurt disina giden oyuncularimiz basarisiz olsa diycemki kadrolarimiz kotu. Ama orada avrupali hocayla iyi bir kadro muhendisligi , bir taktik icerisinde gayet onemli takimlarda basarililar.

Tabi orada buzugu yiyiyosa "Video analiz istemezuk" desinler!

Yabanci hoca ve sabir.

Bize gereken bu.

Olur mu ? Sanmam. Yabanci getirsek sabretmiycez.

Sonra o kotu, bu kotu, avrupayla makas acildi vs diycez, hakem diycez, yonetim suclu diycez, oyunculari asıcaz, yari butceli takimlar bizi tokatlamaya devam.edecekler.

Son düzenleme:
burdisso , hajrovic , dany nkonueu , ontivero falan aynen bir 20 sene daha sahip olamayacağımız yabancı topçular ,
zihinlerde ne paralel evrenler yaratıyor millet beee

Dun italya kazandi fakat sonuc ne olursa olsun her turlu cimbom dusmani anti terimciler kazanacakti zaten.
Bu kısım harbi %100 doğru :asd:

Daha turnuva başlamadan Şenor'a dil darbeleri atıyorlardı dün kazansansaydı saniyede 100 dil darbesi gelirdi. Şenor sıçıp sıvamasına rağmen eleştirince tercimci olup kıskandığımız filan ima ediliyor yeminle çıldırmışlar.

Burada gırgırına yapılan yorumlar filan net ayırt ediliyor. Tuchel kazanıyor hop terim suçlu, mancini kazanıyor terim suçlu, şenol kazanıyor terim suçlu kaybediyor gene terim suçlu. Başımızda Fatih hoca var diye diğer teknik direktörleri eleştirmek yasak gibi bir zihniyet var. Eleştirince hemen ama Terim'de böyle oynatıyor filan. Yeminle nasıl cevap vereceksin bu duruma, var mıdır örneği dünyada başka ;D

Daha turnuva başlamadan Şenor'a dil darbeleri atıyorlardı dün kazansansaydı saniyede 100 dil darbesi gelirdi. Şenor sıçıp sıvamasına rağmen eleştirince tercimci olup kıskandığımız filan ima ediliyor yeminle çıldırmışlar.

Burada gırgırına yapılan yorumlar filan net ayırt ediliyor. Tuchel kazanıyor hop terim suçlu, mancini kazanıyor terim suçlu, şenol kazanıyor terim suçlu kaybediyor gene terim suçlu. Başımızda Fatih hoca var diye diğer teknik direktörleri eleştirmek yasak gibi bir zihniyet var. Eleştirince hemen ama Terim'de böyle oynatıyor filan. Yeminle nasıl cevap vereceksin bu duruma, var mıdır örneği dünyada başka ;D
sen terimci mi oldun yine

Cimbom dusmani=antiterimci demen sacma olmus.

Yerli teknik adamlarin uluslararasi arenada yok olduklarini goremezsek top yekün baticaz.

Avrupada GS karnesi = 37 mac= 4 galibiyet !

Tartismaya kapali bence.

Genlerimiz olan Turk olmayan takimlari yenmek diyen Ali Sami Yen de mi cimbom dusmani bu durumda?

Hani Yurt disina giden oyuncularimiz basarisiz olsa diycemki kadrolarimiz kotu. Ama orada avrupali hocayla iyi bir kadro muhendisligi , bir taktik icerisinde gayet onemli takimlarda basarililar.

Tabi orada buzugu yiyiyosa "Video analiz istemezuk" desinler!

Yabanci hoca ve sabir.

Bize gereken bu.

Olir mu ? Sanmam. Yabanci getirsek sabretmiycez.

Sonra o kotu, bu kotu, avrupayla makas acildi vs diycez, hakem diycez, yonetim suclu diycez, oyunculari asıcaz, yari butceli takimlar bizi tokatlamaya devam.edecekler.
Paylasim icin tesekkurler koraycim. Tartismaya kapali dedigin icin pek bi hareket alani birakmamissin bana birde gecen sefer aslolan gslilik diyip muhabbette bug acmistin bugun ali sami yen beye baglayarak benzer yolda ilerlemeye calisman pek şık olmamış.
Evet anti ft cilik = gs dusmanligi cunku dun sonuc ne olursa olsun kazanan onlar olacak her turlu oteceklerdi gene.

Ilk kisimda dogru ustad

mancini hocanın ne denli bir dahili ve harici bedhahlarla savaştığını şu an bile çok iyi yansıtmıştı
gs formasını yerlere fırlatan herifi ft gs efsanesi yaptı üstüne antrenörlük falan verdiler yazık

73332.jpg

Kalede Eray vardı tabi o da onun şanssızlığı

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen Bale'dan yediği gol akıllara zarar, yine de pek direnememiştik.

Bence 6-1 yenildiğimiz maçta iyi oynadık zaten, mal gibi golü bulamayınca dağıldık, 6-0'lık Fener maçının bir kopyasıydı.

Mesela geçen sene Real'den 6 yediğimiz maç falan çok daha rezaletti, hiç varlık gösterememiştik.

Aynen Bale'dan yediği gol akıllara zarar, yine de pek direnememiştik.

Bence 6-1 yenildiğimiz maçta iyi oynadık zaten, mal gibi golü bulamayınca dağıldık, 6-0'lık Fener maçının bir kopyasıydı.

Mesela geçen sene Real'den 6 yediğimiz maç falan çok daha rezaletti, hiç varlık gösterememiştik.
ramos iti drogbayı sakatlamıştı galiba o dakikaya kadar fena oynamıyorduk

Paylasim icin tesekkurler koraycim. Tartismaya kapali dedigin icin pek bi hareket alani birakmamissin bana birde gecen sefer aslolan gslilik diyip muhabbette bug acmistin bugun ali sami yen beye baglayarak benzer yolda ilerlemeye calisman pek şık olmamış.
Evet anti ft cilik = gs dusmanligi cunku dun sonuc ne olursa olsun kazanan onlar olacak her turlu oteceklerdi gene.

37 Avrupa macinda GS 4 galibiyet almaz.

Bunu normal karsilanmasi tehlike çanlarıdır GS icin.

Bak ilk hatirladigim Avrupa maclarindan birisi Avusturya Wieni.istanbulda 1-0 yenip orada 4-2 yenilip elendigimiz macti. 80 li yillar. Gol atmanin mucize oldugu yillar. O kadar sevinmistikki. Seydic atmisti.golleri de sanirim.

Ama o zaman bile GS avrupada biseyler yapiyordu.

Konu sadece FT degil. Yerli teknik adami cozum sananlar hedefim

Geri
Üst Alt