Roberto Mancini

37 maç yenilme,avrupa sampiyonu ol,sonra şans olsun,bravo deyince dilliyor ol,şans deyince normal olsun,buda hayat işte enteresan,kafalar pırıl pırıl
Mabadın alıntılamaya yemiyorsa laf da atmayacaksın. Bir de mesajı editliyor hakaret edip, görmeyeceğim sanki yazdığını.

Kupayı alması şansla, kupayı alırken şanslıydı demek aynı anlama gelmez git Türkçe dersi falan al. Dünya kupasına gidemedikten sonra isterse 97 maç seri yapsın ayrıca, başarısızdır.

Şimdi git İtalya forumlarında falan takıl.

Berardi adlı kazmayı roma cumhuriyet meydanında sallandirmalari lazim. Serefsiz pust.

Bizde FT gitmeden son haftalardaki gibi suc tamamen takimda ve sansizlikta. 32:4 sut cekip gol atamayip yersen, suc oyuncularinin yeteneksizliginde olur. Mancini cikip gol atip gol mu yemesin?

İtalyada İspanya kadar pozisyon buldu o maçta topu İspanya’ya bıraktılar sadece. Şanslık bir durun yoktu bence.
2-3 kat pozisyon farkı vardı o maçta, diğerleri neyse de o maç İspanya'nın hakkıydı.

Gruptan sonra performansı düştü zaten İtalya'nın, 4 maçın 3ü uzatma ya da penaltılara gitti.

52 yıl aradan sonra Euro 20yi kazanmasi nasil kendisine yazarsa, Dk'ye gidememesi de kendisine yazar. Başarı da başarısızlıkta kendisinindir, seri kötü bir sekilde son bulmuştur

40 yılda bir olacak şey olmuş, bizim denizli maçı gibi

Klasik Vasflix etkisi :D
abdullah-avci-basaksehir_14y7iz5d4hwc1dx65wch2txt9.jpg

Geri dön be sinyor.

Geçmişte bu tarz hamleler hayal değildi kimler kimler geldi şimdi hayalden öteye geçmez böyle uzaktan uzaktan sadece hayal kurabiliriz ülke futbolunun ve ekonomisinin geldiği yerin özeti bu olsa gerek. Mancini alsak futbolculara maaş ödeyemiyoruz :asd:

Ertem Şener'in programına bağlanmış..
Soru : "Türkiye'de Galatasaray dışında bir kulüpten teklif alsanız gider misiniz? Örneğin Fenerbahçe veya Beşiktaş"
Roberto Mancini : "Benim işim teknik direktörlük. Teknik Direktör her yere gider. Daha önce de söyledim. Türkiye'yi seviyorum." (TV100 / Var Odası)

Geri
Üst Alt