Roberto Mancini

İsminin ekmeğini yiyenlerden son yıllarda. Bir de isteyenler var, getirin de biraz sponsor kardeşlerin şampiyonluk yarışlarını izleyin.

Türkiye'ye geri dönüş ihtimali hakkında da konuşan İtalyan hoca, "Türkiye'ye geri dönüp çalışır mıyım? Her şey olabilir. Galatasaray'da çok mutlu günler yaşadım, harika dostluklar edindim. İtalyan mutfağı gibi Türk yemekleri de muhteşem. Ama tatlılarınız bizden daha iyi" dedi.

Derbi hakkında da konuşan Mancini "Galatasaray - Fenerbahçe derbileri her zaman özeldi ve heyecan yaratıyordu. Kariyerim boyunca böyle derbi az gördüm. Bütün Türkiye bu maça kilitleniyor. Bu iki rakip karşı karşıya geleceği zaman ülkede tam anlamıyla hayat duruyordu. Oyuncular bile o kadar etkileniyor ki çalıştığım dönemde yüzlerinden bunu görüyordum. Günler öncesinden stres başlar ve 90 dakika bitene kadar devam eder." ifadelerini kulland

Mou sonrası FB'de diyebilir miyiz?
Eyvah.

Boş ersuna şampiyonluk veren adam, daha önce gelmemiş biri denenmeli muhtemelen arda'ya gidicez

bugün drogba-ceyhun değişkliğini tarihe gömen bir hamle geldi.

ayağa kalk mançini.

iki senede bi sosyal medyana destek mesaji yayinlamasi yeter

ondan fazlasina gerek yok

'2014 yılında Galatasaray’dan tazminat talep etmeden ayrıldınız ve bu modern futbolda nadir görülen bir davranış. Bu kararı almanıza ne sebep oldu?

'Roberto Mancini: "Futbol bir tutku; ben bu tutku için yaşıyorum. Elbette bu aynı zamanda bir meslek, ama beni motive eden şey asla maddi kazanç değil."

(Transfermarkt)

Geri
Üst Alt