Roberto Mancini

Şükrü Ergün'ün şirketi üzerinden el altından para verebiliyorsak,bizim başkanın şirketi üzerinden de transfer parası çıkartalım.

Mancini iyi güzel hoş şeyler yazıyor ama bizim kara kaşımıza gözümüze yaptığını sanmıyorum. Aşağıdan aşağıdan "ben bu takımı daha zoe gruptan çıkardım, benim yerime gelen Prandelli ne yapacak göreceğiz gibi" mesajlar yolluyor. Ki haklı da..

Yollasa ne olacak ki ? Yeniden mi gelecek ? Veya ona ne kazandıracak ?

dünyanın en iyi hocası deplasman fatihi geçti Galatasaray'dan adam bizide unutmamış vay be inş bir daha gelirde hepinizi kabız yapar yarım kalan işini tamamlar...

Aceba nezaman ortaya cikacak el altindan aldigi tazminat parasi. :) Evet sen bizi hic hak etmedin Mancini, ama Sükrü Ergün´ün sirketi üzerinden ödenen tazminat yinede helal ve hos olsun. :)

hayal gücün zenginmiş bay çakar :) terim'in takımı sabote etmek karşılığında demirören'den aldığı para ile birlikte ortaya çıkacakmış :)

Tahmin mi duyum mu?

Zaten tahmin ediyordum. Bunun bu sekilde gelisecegini üye oldugum alman forumunda direk sezon sonunda yazmistim. Sonra Mancini tazminat almayinca, pozitif bir algi yaratti, ama kuskulandim. Sonra aldigim duyumlar ve güvenilir medya kaynaklari tarafindan teyit edildim. Bize Mancini´nin maliyeti toplam 6.500.000 Avro olmustur...

Zaten tahmin ediyordum. Bunun bu sekilde gelisecegini üye oldugum alman forumunda direk sezon sonunda yazmistim. Sonra Mancini tazminat almayinca, pozitif bir algi yaratti, ama kuskulandim. Sonra aldigim duyumlar ve güvenilir medya kaynaklari tarafindan teyit edildim. Bize Mancini´nin maliyeti toplam 6.500.000 Avro olmustur...

Benim de aklıma gelmedi değil o ihtimal.Elinde belge varsa özelden atabilirsen sevinirim.

Yollasa ne olacak ki ? Yeniden mi gelecek ? Veya ona ne kazandıracak ?

Bence Mancini yönetimin kendisine haksızlık yaptığını düşünüyor. O yüzden de benim yerime aldığınız adam benim kadar başarılı olabilecek mi? Sorusunu kafalarda sıcak tutuyor.

Yoksa şimdiye kadar hangi antrenörlerle çalıştık, böyle şeyler hatırlamıyorum. Hele hele ilk hafta otobüsün önünü kesip imparator sloganları atan taraftarlar tarafından istenmeyen bir adam olarak.

Benim de aklıma gelmedi değil o ihtimal.Elinde belge varsa özelden atabilirsen sevinirim.

Baya güvendigim bir gazeteci bunlari yazdi... Sözlesmesine yüklü tazminat yazdiran bir insan, öyle bedavaya gitmez.

hayal gücün zenginmiş bay çakar :) terim'in takımı sabote etmek karşılığında demirören'den aldığı para ile birlikte ortaya çıkacakmış :)

Galatasaray´dan Terim´i gönderenlerin Demirören´den para aldigini mi ima ediyorsun kardes ?

Bence Mancini yönetimin kendisine haksızlık yaptığını düşünüyor. O yüzden de benim yerime aldığınız adam benim kadar başarılı olabilecek mi? Sorusunu kafalarda sıcak tutuyor.

Yoksa şimdiye kadar hangi antrenörlerle çalıştık, böyle şeyler hatırlamıyorum. Hele hele ilk hafta otobüsün önünü kesip imparator sloganları atan taraftarlar tarafından istenmeyen bir adam olarak.

Evet haksızlık yaptığını düşünebilir kaldı ki yönetim haksızlık da yapmıştır . Sen adama ver max 15 m euro'yu şampiyon yap de öyle şey mi var ?

Hem istese GS maçlarına gitmez , GS resimleri paylaşmaz . Yani benim için bitti diyebilir . Böyle hareketler yapacak olmasının ihtimalini bile vermiyorum . Dediğim gibi ona hiçbir şey kazandırmaz veya kaybettirmez bu hareketler . Mancini gibi bir adamın da yapacağını zannetmiyorum . Böyle düşünecek ve yapacak olması da onu geri getirmez veya taraftarların gözünde daha iyi bir hoca olmasını sağlamaz .

Evet haksızlık yaptığını düşünebilir kaldı ki yönetim haksızlık da yapmıştır . Sen adama ver max 15 m euro'yu şampiyon yap de öyle şey mi var ?

Hem istese GS maçlarına gitmez , GS resimleri paylaşmaz . Yani benim için bitti diyebilir . Böyle hareketler yapacak olmasının ihtimalini bile vermiyorum . Dediğim gibi ona hiçbir şey kazandırmaz veya kaybettirmez bu hareketler . Mancini gibi bir adamın da yapacağını zannetmiyorum . Böyle düşünecek ve yapacak olması da onu geri getirmez veya taraftarların gözünde daha iyi bir hoca olmasını sağlamaz .

Twitter instagram hesabı sahte olabilir mi peki? Bana da yaptıkları hiç mantıklı gelmiyor. Sence yaptıklarının bir açıklaması var mı? Diyorsun ya öyle olsa ona bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. 1 yıl kaldığı takımı, taraftarın kendisini benimseyemediği kulübü taraftarı çok mu sevdi sence?

Bütün sezon tazminat peşinde dediğiniz adamın ters köşe yapması üzmüş anlaşılan.Hayal gücünüze hayran kaldım ama.

tapatalk

İyi bir insandı ama son yillarin en kepaze topunu bu adam oynattı.

Ek olarak benim dediğim kötü bir şey değil ya da bu adam karaktersiz demiyorum. Mancini yı seviyordum ben, her maç farklı kadro ile çıkması hariç.. Yani Mancini gibi adamın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum gibi bir söylemi garipsedim. Çünkü kötü bir durum değil benim demek istediğim.

Ama öyle bir futbol oynatti ki, vallahi Skibbe´yi, Rijkaard´i özledim. Rijkaard o kivilcik saclari ile büyülüyordu saha kenarinda hic degilse.

Twitter instagram hesabı sahte olabilir mi peki? Bana da yaptıkları hiç mantıklı gelmiyor. Sence yaptıklarının bir açıklaması var mı? Diyorsun ya öyle olsa ona bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. 1 yıl kaldığı takımı, taraftarın kendisini benimseyemediği kulübü taraftarı çok mu sevdi sence?

Twitter hesabı gerçek hatta bizim kulüp de bir gönderisini RT'lemişti .

Hem niye adam sevemez mi ? Adam 7/24 saat GS resimleri paylaşmıyor ki ? Dün başarılar diledi bize Şampiyonlar Ligi için .

Ondan önce Süper Kupada bizim için şans diledi . Yani yapmaz yapmaz .

Geri
Üst Alt