Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Chelsea deplasmanında evet pozisyonumuz yoktu. Ama Arena'daki maçta Chelsea'nin de kayda değer 1-2 pozisyonu dışında pozisyonu yoktu. Direkten dönen toplarımız var. İkinci yarı neredeyse tek kale oynamışız. Belki o maçta 2-1 veya 3-1 galip gelsek rövanş için daha farklı oynayacaktık. Biraz da futbol şansı olması gerekiyor. Mesela bu sezon gerçekten çok şanslıyız. Prandelli döneminde 4 yerine 6-7 tane yiyebileceğimiz maçlar vardı. Yok değildi. Son dakikalarda attığımız goller var bu sezon. Geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam evimizdeki Gençlerbirliği maçında son dakikada atmıştık onun dışında son dakika golümüz yoktu.
https://www.youtube.com/watch?v=upb1_uzER84
Arena'da müthiş oynuyorduk. Hatta FT varken bile bu kadar iyi oynamıyorduk. 6 tane attığımız maçlar 5 tane attığımız maçlar oldu. Fenerbahçe'ye 6 Nisan'da pozisyon bile vermedik. Derbilerde yine rakiplerin pozisyonu yoktu. Yani evde bir başka oynuyorduk. Deplasmanda da kötü oynamıyorduk. Çok pozisyona giriyorduk ama bir türlü sonuçlandıramıyorduk. (1 sayfa öncesinde Burak'ın kaçırdığı goller var izleyip bir kez daha sövebilirsiniz kendisine). O pozisyonların yarısını atsak şampiyonduk diyebilirim. Şimdi gol de atamıyoruz hadi onu geçtim pozisyona da giremiyoruz. Duran top olacak da öyle bir şansımız olacak.
arenada fena maclar cikartmadi haklisin. ama deplasmanlarda baya baya kötüydü mancinin dönemi.
Arenadaki perfomans ve futboluda mancini ile baglimi yoksa takimin 1 senedir birlikde olmasindan mi kaynaklandi buda tartisilir.
Chelsea erken gol bulmus... klassik chelsea+mou taktigi uyguladilar. rakip gelsin ben aldigimi aldim gerisini evimde hal ederim..
klasik mou taktigi. londradaki macda nasil alanlari daraltip akilci press ile ezdiler bizi af edersiniz ?!
hic bir karsilik veremedik maalesef. Ben bir cok avrupa maclarimizi izledim.
fark yedigimiz maclar oldu ama hem juventus deplasmani hemde özelikle bu chelsea macindaki oyunlari kadar ezik bir takim perfomansini görmemisdim hayatimda.
Sonra son 16ya birakdi diye sevineyim ben ?!