Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası 30 milyon euro harcamıştı yanlış hatirlamisiniz.Devre arası 25m euro harcatıp üstüne 40m euro daha transfer bütçesi isteyen Zenitte de 50m euro harcayıp şampiyon yapamamış zat.
Yalan yahu. Adam 70 milyon butce istedi ama yabanci siniri %100 kalkacak diye hareket etmisler ve 70 milyon butceyi de onayladilarDevre arası 30 milyon euro harcamıştı yanlış hatirlamisiniz.
Ayrıca ona vereceğim 40 milyon euro ile sana takim çekirdeği kuracaktı. Keza tudor denen adama TL cinsinden 2 kat fazlası verildiği ortamda su muhabbeti açılması utanılacak iş.
##Hemen bir portekizli hoca##
Salih dursunu mancini nasıl isteyebiliyo ya ahah dünyanın en kısa fıkrası buKendisinin yaptırdığı transferlerden katkı aldığımız oldu mu diye ufak çaplı bir araştırma yaptım:
Veysel Sarı -
Salih Dursun -
Umut Gündoğan -
Lucas Ontivero -
Burdisso -
Oğuzhan Kayar -
Izzet Hajrovic -
Endoğan Adili -
Alex Telles +
Süreçle ilgili Emre Utkucan'ın ağzından:
Allah'tan yabancı sınırı varmış o dönem dedirtecek bir transfer stratejisine sahip olduğu söylenebilir.
Emre Utkucan'ın süreçle ilgili benden daha fazla bilgisi olabileceğine dair tuhaf bir kanaatim var, nedendir bilmem. Zaten o yüzden kendi görüşlerimi değil onunkileri yazdım.Salih dursunu mancini nasıl isteyebiliyo ya ahah dünyanın en kısa fıkrası bu![]()
Gecen bu adamla ilgili istatistik koydum. Bu adamin takimi son iki yılda şampiyon olan takımdan 2 maç az kazanmış bir hoca. Tek suçu rakibin üstün bir caba sarf etmesi. Son iki senede 2. Olanlar aptallık yapmasa ayni rezil olma durumunu mu yaşamış olacaktık dolayısıyla ligde rezil mi etmis olacaktı basimizdaki hoca.
Bu kafa nasıl bir rezalet oluyor anlatın bilelim.
Gelsin 1veya 2sene sonra o gitsin Prandelli gelsin Sonra Tudor ve Final olarak Hocam dön olmuyorda geri dönerizgercek efsaneyi özledik
Imparatoru istifa davet etsek mi ne dersin?Gelsin 1veya 2sene sonra o gitsin Prandelli gelsin Sonra Tudor ve Final olarak Hocam dön olmuyorda geri döneriz
Mancini'nin bizi rezil ettiğini vs düşünmüyorum baştan belirteyim. Transferler rezaletti sadece. Deplasman oyunumuz kötüydü ancak o da kronik bir problem artık hocalar değişse de sabit kalıyor. Ekstra iyi ya da kötü olduğumuz bir şey hatırlamıyorum oyun açısından sadece defansif organizasyonumuzun daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Eklenecek yerler olabilir, bu kısım katkıya açık. Hani "duran toplarımız çok iyiydi" ya da "kanat ataklarımız sağlamdı" gibi. Ya da takıma şu ismi kazandırdı, farklı misyon yükledi vs. Terim'in bıraktığı kadro zaten kötü değildi, Mancini de idare etti.Gecen bu adamla ilgili istatistik koydum. Bu adamin takimi son iki yılda şampiyon olan takımdan 2 maç az kazanmış bir hoca. Tek suçu rakibin üstün bir caba sarf etmesi. Son iki senede 2. Olanlar aptallık yapmasa ayni rezil olma durumunu mu yaşamış olacaktık dolayısıyla ligde rezil mi etmis olacaktı basimizdaki hoca.
Bu kafa nasıl bir rezalet oluyor anlatın bilelim.