- 9 Ağustos 2011
- 60.440
- 33.786
- 3.408
Gene taraftar işte. Oraya inleten ultraslan denen cemaat çığırtkanlığı yapan kulüp değerlerini uzaktan yakından benimdeyememis isimlerin yönlendirdigi grup. Bak terimi çok severim ama ilerisi için güvenilen her isme varım. Terimden hala ümidini kesmemis biri olarak söylüyorum bunu. Yeterki taraftar sabretsin. İki maglubiyeyten sonra o td u istifaya davet etmesin. Bir yapılanma için benim min sürem 3 senedir. 3 sene sabretmeyecek isimlerin terim istifa demesini kabul etmem mümkün degil. Maksimum 5 seneye kadar gider bu süre.Aslinda tam tersi , zamanı tek terime veriyoruz o yüzden de bi gram ilerleyemiyoruz. Herif geldiği gün stadyum terim diye vırladı
Ha bunu karşılayacak maddi gücün var mı? O da yok. Şampiyon olmadığın her sene zarardasin. Ülke futbolu da bu kadar aciz durumda.
Bugün bir olan Gs fb ye karşı yapılan eleştiriye de saygım yok. Bir şeyler degisecejse bu iki kulüp değiştirecek. Yoksa kendi batakligimizda yok olup gideceğiz. Geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe bakmak için çok geç kaldık. Gerek ülke ekonomisi gerek kulüplerin, taraftarların kısa süreli başarı hedefleri bizi cok geriye götürdü. Ciddi adımlar atılmaz ise daha da kötü olacagiz. Fm de kulüp yönetmeye benzemiyor tr de kulüp yönetmek, hem yönetim hem teknik olarak.
Geçiniz bu hayalperestligi biraz gerçek düşünün .
GSCimbom Mobile App