Roberto Mancini

verilen sözler tutulmadı adama,ocak ayındada serzenişte bulunmuştu transferlerle ilgili,istediği çalışma ortamı yaratılmayacaksa niye getirdik manciniyi,bülent tulunun transferlerini izlemeye devam edeceğiz demek ki

Harbi konuşmam gerekirse Mancini kalmasina bu habere kadar zaten alişmistim, ona bir daha şans vermek isterdim.

tazminat almadan gitmesi iyi oldu

ama umarım hiçbir zaman Galatasaray la yolu kesişmez...

güle güle taktik deha...

10423969_793182034060616_217775100137237585_n.jpg

Arkadan atıp tutmak kolaymış cidden.

Eleştirdik bizde hocayı, anlayamadığım anlar çok oldu ama gidince yine de bir parça kopuyor gibi oluyorsa demek ki her şeye rağmen alışmışız, benimsemişiz demektir kendisini.

Güle güle sinyor.

Vedalar hep zordur zaten.

Adam geldiğinden beri dalga geçilmeyen hareketi, alay konusu olmayan icraati olmadı. Dilini bilmediği topçulara kağıtla taktik vermesini bile en büyük alay konusu yaptılar memlekette. En çok da kendi taraftarı tarafından yapıldı bunlar. Ama Mancini bazıları gibi tazminat peşinde olmayıp, adam gibi ayrılmasını da bildi istenmediği yerden. Türk halkıyla ten uyumu tutmaz böyle efendi adamların hiç bir zaman. Yolu açık olsun. Şu anda bu hamle hakkında bir yorum yapmayacağım. Yeni hoca gelsin o zaman konuşuruz.

Isin komik tarafi, ya da uzucu tarafi, nasil bakarsan, hani her Galatasaray taraftarinin Fener yalakasi, sikecilerin destekcisi diye bildigi, sevmedigi basin var ya, iste hep birlikte o basinin ilk gunden itibaren istedigi, yaratmaya calistigi senaryonun gerceklesmesine yardimci oldu buyuk Galatasaray taraftari bu adamin arkasinda durmayarak.

Sikeci yandaslari kazandi, tebrikler.

Nazarımda Galatasaray'a uyan bir hoca değildi. Oyun tarzını sevmezdim, bize geldi sevmemeye devam ettim.

Ancak idealist ve kendi fikirlerini gittiği yere oturtmayı isteyen bir adam.

Geldiginden bu yana para için geldi, kendini kovduracak, tazminatını alıp italya'ya gidecek deyip durdular.

Halbuki istediği tek şey, kendi mentalitesini oturtacağı bir Galatasaray oluşturmaktı.

Para için geldi denilen bu adam, sadece fikirler uyuşmadığı için ceketini alıp gitti.

Del bosque'den beter maddi darbe vurur denilen bu adam, sadece kendisine sunulan şartlar ile başarının gelemeyeceğini düşündüğü için Başkan'nın elini sıkarak ayrıldı.

Karakterli bir adam Mancini.

İyi şekilde hatırlayacağım kendisini.Yolu açık olsun

Seni hiç sevmemistim süt oglan

Giderken para almadi masallarinada cocuklar inanir

Ünal aysal a guvenmekle hata ettin

Burda tulun ve aysalın dedigi olur

Sen oyuncu isteyemezsin onlar alır sen oynatirsin

Hayrovici kabul ettin gomisi etmedin kovuldun

Baskan üniversite okutmaktan vazgeçmiş

O yuzden biximle degilsin

Tabi bunu kim yerse

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi bunu kim yerse

Hem Galatasarayimiz hemde kendisi icin hayirlisi olsun.Para almadsn gitti diyen arkadaslar sallamadan once arastirsin..Önumuzde ki sezon maasini ve primlerini alicak.Zaten normal bir sozlesmede ki tazminat bedeline es....Istese paranin hepsini isteyip kovulana kadar kalabilirdi.Yonetimin yalnis sozlesme politikasi futbolcularda oldugu gibi hocalarda da devam ediyor

Tabi bunu kim yerse

niye aynı şeyi 2 kere yazdın ki ?

Mustafa Bey ayrani fazla kacirmis sanırsam.

Geri
Üst Alt