Roberto Mancini

MANCİNİ İSTEDİĞİ İSİMLERİN ALINMAMASI ÜZERİNE GÖREVİ BIRAKMIŞTIR

her yerde gönderdik ayıp ettik harcadık tarzı şeyler yazmayın artık

Mancini Hakan Çalhanoğlu, Rhodolfo, Gabbiadini, D'Ambrosio, Doria, Laporte , Gökhan İnler ve Max Meyer listesini vermis yonetime hepsi degil tabi birbirine alternatif çogu.

MANCİNİ İSTEDİĞİ İSİMLERİN ALINMAMASI ÜZERİNE GÖREVİ BIRAKMIŞTIR

her yerde gönderdik ayıp ettik harcadık tarzı şeyler yazmayın artık

ne alakası var ya taraftar kontratını tek taraflı fesh etmedi mi?

yönetimin hatalı olduğunu dile getirmekten kaçanların böyle bir iddiası var o yuzden soruyorum?

Reis :(

[attachment=11661:ImageUploadedByTapatalk1404930576.885997.jpg]

Tapatalk

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1404930576.885997.webp
    ImageUploadedByTapatalk1404930576.885997.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 302
Bu sene de sezon başı takım bulamayacak herhalde. Neyse bari en azından İtalya Milli Takımı'na gitse yoksa yine kamp geçiremedim bu yüzden daha fazla bir şey yapamam ya da bu takımı ben kurmadım tarzı cümleler ağzından çıkmak zorunda kalacak. :)

mancini klip

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0XgsBkFW7w4[/media]

Burdayken kararlarını eleştirdim hep ama gittikten sonra düzgün konuştu hep. Adammış.

En azindan takimin kondüsyonunu düzeltti. Terim döneminde 45 dakikada bitiyordu takim ne biçim idman yaptiriyorsa. Alex Telleside kazandirdi takima. Mancini faydali oldu bence. delikanli adammis.

Sinyor Mancini;

Voglio ringraziare i tifosi del ‪#‎Galatasaray‬ per l'affetto che continuano a dimostrarmi.

Vi auguro di vivere una grande stagione!

I want to thank [HASHTAG]#Galatasaray[/HASHTAG] supporters who continue to show me affection.

I wish you to live a great season!

:tiphat:

GS a gelen teknik adamların içinde en kötülerden olarak anılacagı muhtemeldir.rickard skibbe falan da çok eleştirildi ama bari adamlarda kadro yoktu ve daha pozitif futbol oynattılar.birde soğuk nevale halleri hiç çekilmiyordu.

Geri
Üst Alt