Roberto Mancini

adam gibi adam
paranin köpegi degil

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Adam gibi adam. Mancini'nin bundan sonra çalıştıracağı her takımı 2. takımım sayarım.

reis icin interi destekleriz

Sezon sonu City'e geri donebilir belki diyordum, keske donse.

Hocaya Inter'de basarilar. Uzun vadede cok basarili olur Inter'de. 10 numara insan

Ooo reis Inter ile anlasmis, basarilar dileriz

1 gün umarim yollarimiz yine kesisir
Bana göre büyük is yapti cünkü, transfer sezonu haric

ulan bizdeyken ana avrat sövüyodunuz herife

simdi reis yapmıslar

benim icin son 4 senedeki en harbi italyandı

interi saha kaldıracaktır palacio kazmasına ragmen

Bu İtalyan'dan sonra diğer İtalyan'ı da o köhne futbol ülkelerine yollarsak tamam. Bizim köhneliğimiz zaten bize yetiyor, bir de Avrupa'Nın çürük elmasının kafa 1980'lerde kalmış adamlarını topladık 2 senedir.

Mazzarri resmen kovuldu.

Her an Mancini aciklanabilir.

İnter'le anlaşmışsa her şeyi bırakıp İtalya'ya yerleşirim, Galatasray'ı filan bırakıp İnter'li olurum, hatta her gün idmandan önce hocayı görmeye giderim, çıkışta pizza ısmarlarım kendisine.Bizdeki başarılarını asla unutmayacağız efsane sinyor.Adın tarihimizde altın harflerle yazılı.

İnter'le anlaşmışsa her şeyi bırakıp İtalya'ya yerleşirim, Galatasray'ı filan bırakıp İnter'li olurum, hatta her gün idmandan önce hocayı görmeye giderim, çıkışta pizza ısmarlarım kendisine.Bizdeki başarılarını asla unutmayacağız efsane sinyor.Adın tarihimizde altın harflerle yazılı.
ok :abnormal:

Buyuk sinyor mutihs futbol akli futbol dolu yasantisiyla tr kupasini kucaklayan dosta guven dusmana korku veren avrupaya nam salan adam sana slm olsun... kayseriyi dagitan ibbyi sasirtan tsyi malamat eden adam sadecr kalplrrde deil akillardasin...

★★★

Geri
Üst Alt