- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli kadar saçma sapan 11 çıkarıyordu, oyuncu değişiklikleri de berbattı. Sürekli Burak, Umut ve Drogba'yı aynı anda oynatarak ne kadar çok forvet ile oynarsam o kadar çok gol atarım taktiğini uyguluyorduBunlada olmazdı. Boşuna dövünmenin anlamı yok.
GT-I9300 Tapatalk
Tipik Galatasaray taraftarı psikolojisi : Kötüyü, çok kötüye yeğlerim; iyiyi gözardı ederim...
İyi kim kötü kim abi![]()
Prandelli kadar saçma sapan 11 çıkarıyordu, oyuncu değişiklikleri de berbattı. Sürekli Burak, Umut ve Drogba'yı aynı anda oynatarak ne kadar çok forvet ile oynarsam o kadar çok gol atarım taktiğini uyguluyordu
Sağlamsa Lassa
Biraz okunalacak şekilde yazda adam yerine koyayım seni ve alıntılayayım.Alakası yok adam yeni gelmiş ülkeye hazırlık kampı yapmamış 3 . dünya ülkesindeki kim tanır Baytarları Çolakları bilmem kimi.. Tek tek maç performansıyla deniyodu her maç denesin sonuçta yarıda geldi tanımadığı ülkeye geldi diye ısrarla dedim iyide yaptı. Son haftalarda kararlı bi şekilde kadro hep aynıydı zaten deplasmanda bursayı yenip kupayı aldık tek kulvarda yarışan çırpınan bejekeyi geçip 2. olduk. Cl ye tekrar direk katıldık (ki o olmasa uefaya kalacaktık anlaşılan bu futbolla oradanda elenirdik) Bursaya yarım düzine gol attık kopanhagı istanbulda sahadan sildik Cl de üst tura juveyi geçip çıktık Cluju Mluju değil.. Adam ligde en az gol yediren takımı oluşturmuş.. Biz hala her ma farklı 11 deniyodu diye eleştiriyoruz ne akıllıyız .Zaten bizim gibi düşünecekse niye o parayı alıyo.. Terim ne oynatömış al oynat kadroyu yapacak emanteçi hoca niye o kadar para alsın karakteri olmayan Td lik duruşu olmayan her hoca onu yapardı adam uzun vadelei adam gibi takım için her maç denedi iyide yapömış ki Clde gelir elde ettik 2. sırada bitirip direkt cl ye gidip yine gelir ellde ettik kupayı aldık vs yoksa şimdi kulübün kapısına kilit takılmıştı.. Transfer hikayesini bilmem ne dolap dönüyo Hjroviç ontiveroı Buredisso diyenlere Almaguer lukunku vs 26 oyuncuyu açıklayoın diyorum tek sezonda 26 oyuncu hangisi kaldı tuttu.. Adam transferde başarısız da olsa sahada çok çok başarılıydı takımı ülkeyi tanımamasına rağmen.. Muahsebat yapacaksak sempatik yöneticimizin 8.5 milyon luk Amrabatına ne demeli kim getirdi kimnin döneminde.Aydınla kim sözleşme yeniledi Selçuk Burakla ...Önce yönetim yada taptığınız hocalar ne yapmış bi ona bakmak lazım.. Adam gibi adamdı Mancini kariyerliydi ve hala kariyeini düşünen parayla işi olmayan hocalardan ki dk şampiyonluğu olan Del bosque bile bunu yapmadı..Keşke kalsaydı gerçek değerlendirmeyi bu sene yapardık ve inanıyorum ki çok daha iyi olurdukj
Biraz okunalacak şekilde yazda adam yerine koyayım seni ve alıntılayayım.
Sağlamsa Lassa