Roberto Mancini

Kötü hoca karizmatik ve delikanlı adam ama sonuç olarak kötü hoca

Ontivero'nun menajeri Mancini'nin yakın arkadaşıymış. O sayede gelmiş kulübe, sağlam komisyon dönmüş yani alınırken.

Kaynak: Abdürrahim Alb.

Abdurrahim Telegol'de Mancini adam gibi adam giderken tek kurus para almamis diyordu.Simdi de bunu diyor.Bu kacinci celiskili aciklamasi.

Emre utkucanda benzer açıklamalar yapmıştı;

Ontivero, bize geldi ve denendi. Ontivero, Mancini’nin tanıdığı bir menajerin bir oyuncusu. Scout ekibiyle alakası yok, bizim fikrimiz sorulmadı. Ontivero zaten Felix diye bir takımda oynuyordu, onun videolarını bile bulmak mümkün değildi ki.

mancini ontiverodan alacagi 3 kurus komisyonu ne yapsin ula, allahin ftcisi albayrak.

Ya bu Mancini yaklasik 9 milyonluk tazminattan feragat etmedi mi?Neden Ontivero'dan gelecek 2-3 milyonluk komisyonu alsin?Kotu niyetli biri olsa tazminati gotururdu.

Komisyon almamıştır zaten,üst seviyede bir hocanında komisyon aldığına inanmak saçmalık,ptt liginde döner o işler ama sıkıntı ahbap çavuş ilişkisi ile kulübe oyuncu aldırması.

Mancini-ontivero olayi zaten bilinen birseydi.
Unal aysal aciklamisti.

Devre arasinda yaptigi transferler ne kadar iyiydi yav

Bi' de gelecegin takimini kuracagini inananlar var bu forumda :D

Abdurrahim Albayrak: "Bu adamı niye aldınız dedim, Ontivero'nun menajeri Mancini'nin arkadaşıymış, bu oyuncuya 2 milyon euro verilmiş..."

kendisini degil menajere calismis mancini burda. konuyu ilk önce anlamak gerekir.
Mancini gibi dostun olacak bu dünyada be (!)...

Ontivero'nun menajeri Mancini'nin yakın arkadaşıymış. O sayede gelmiş kulübe, sağlam komisyon dönmüş yani alınırken.

Kaynak: Abdürrahim Alb.

Şu açıklama çok rezalet. Bu adam kadar amatör yönetici görmedim. Komisyon işlerinden bahsedilmesi çok mantıksız bir şey.Ayrıca kendisinin sözüne güvenmek hata olur. Örnek verecek olursak şu olay yeterli olacaktır.

Albayrak : Prandellinin tazminatı var

Dürüst : Prandellinin tazminatı yok

Yarsuvat: Prandellinin tazminatı yok

Aysal : Prandellinin tazminatı yok

Prandelli : Tazminatım yok

-Tapatalk-

Şu açıklama çok rezalet. Bu adam kadar amatör yönetici görmedim. Komisyon işlerinden bahsedilmesi çok mantıksız bir şey.Ayrıca kendisinin sözüne güvenmek hata olur. Örnek verecek olursak şu olay yeterli olacaktır.

Albayrak : Prandellinin tazminatı var

Dürüst : Prandellinin tazminatı yok

Yarsuvat: Prandellinin tazminatı yok

Aysal : Prandellinin tazminatı yok

Prandelli : Tazminatım yok

-Tapatalk-

32 yaşında Lauro adlı Brezilya'lı kaleciye, Avrupadan Lauro diye genç kaleci bulduk kendi yıldızımızı kendimiz yaratacağız demişti.

Albayrak anlamaz bu işlerden.

Tazminat dediği 'hak edişleri' ve 2 yıllık kontratının kalan primlerinin hesabı falandır. (Sonuçta Prandelli ben CL'yi alacaktım verin bana 1.5 Milyon Euro, Ligi alacaktım verin 1 Milyon Euro, T.K'sı için de 500.000 derse eli güçlü)

AA seçildikten beri Kulübe zarar vermekten baska birsey yapmiyor, futboldan da anladigi birsey yok, yöneticilik de yapamiyor.

Tamamen gereksiz biri.

Ontivero, Yiğit ile Olcan(kötü bir oyuncu değil ama yaş bonservis ve maaş olarak düşünürsek) ile Amrabat ile Dany ile Telles ile Bruma özellikle de kıyaslarsak kötü bir transfer değil ki. Ne çok aşırı bir bonservis ne de maaş verildi. Mancini, menajerinin önerisiyle denemiş, beğenmiş, potansiyel görüp aldırmış ki daha ilk maçında hepimiz kumaşının iyi olduğunu söyledik. Hata olan yabancı sınırı varken Ontivero'yu almaktı. Gelecek senelerde belki kendisini geliştirir kullanırsın ya da kiralarsın.

Ontivero'nun 3.5 yillik sozlesmesi daha var.Feshetmeden yollayamayiz.Seneye elimizde kalir.

B8NWynVIcAEPY-J.jpg

Buna sulananlar vardı bir de.İyi insan kötü hoca.

Geri
Üst Alt