Roberto Mancini

Kıçını yırtan değil takımı satan yerlilerin olduğu bir takımda , Hamza'nın şansının çeyreğine bile sahip olmamışken , rakibi heryerden itelenirken şike resmi şekilde yapılmışken Hamza ile aynı yerde bile adını anmam Mancini hocanın , iyide olsa kötüde olsa en azından teknik direktördü ve adamdı !
Hiç katılmıyorum, Mancini'nin ne kadar saçma salak kadro tercihleri ve değişklikler yaptığını gayet net hatırlıyorum ben. Hamza'yı eleştireceksiiz diye övüp durmayın şu adamı.

CL'de iyi isler yapti, ama Ligde facia bir isimdi.

Kaç maç gol atamadik? Kaç deplasman maçi yenebildik?

Evet deplasmanlarda kazanamiyorduk ama o zamani bir göz önüne getirmeni isterim. Topcular isteksiz isteksiz sahada dolasiyordu, adam kenarda kafayi yiyordu. Benim aklima mesela bir Rize maci geliyor deplasmanda. 1:0 öndeyiz, hem Sneijder hem de Umut gitti kaleciyle karsi karsiya 2 pozisyon harcadi, sonra macin sonunda yedik tabiki 1:1 bitti.

O zamanlar kale önünde cok beceriksiz bir takimimiz vardi, acayip gol kaciriyorduk gecen sezon. Bunu sakin unutma, Burak icin kac tane video yapildi gecen sezon o kacirdiklari goller icin.

Bugün görüyoruz ki Hamza geldikten beri bir yerlerini yirtiyorlardi. Prandelli döneminde de yapmadilar bunu. Eh simdi suc Italyanlar da mi sence yoksa kendini kasmayan yerli futbolcular da mi?

Diyelim Mancini sucluydu ve takim ondan kötüydü gece sezon, takimdaki yabancilar niye iyi oynadi? Muslera,Sneijder,Melo,Chedjou(ligin sonlarina dogru) ? Yerlilerin hepsi yerlerde sürünüyordu ya da oynamiyordu.

Ben de Mancini nin gitmesini istiyordum ama sezon sonuna dogru bir kipirdanma vardi, takima iyice alismisti. Ülkeye,düzene alismisti, kalsaydi bence Prandelli den daha basarili olurdu. En azindan Sampiyonlar Liginde bok cukuruna batmazdik diye düsünüyorum.

Söylemiş zaten, topçular oynamıyordu diye. Hepimiz gayet iyi hatırlıyoruz. Şimdiki gibi bir tarafını yırtan oyuncuları yoktu adamın.

Basit bahane.

Adamin tuhaf ilk 11ler, ve kullandigi asiri defansif taktigiyle çok puan kaybettigimizi de iyi hatirliyoruz.

Üstelik Citynin son sezonunda'da oyuncularla arasi pek iyi degildi. Demek ki sadece oyuncularda degilmis sorun

Evet deplasmanlarda kazanamiyorduk ama o zamani bir göz önüne getirmeni isterim. Topcular isteksiz isteksiz sahada dolasiyordu, adam kenarda kafayi yiyordu. Benim aklima mesela bir Rize maci geliyor deplasmanda. 1:0 öndeyiz, hem Sneijder hem de Umut gitti kaleciyle karsi karsiya 2 pozisyon harcadi, sonra macin sonunda yedik tabiki 1:1 bitti.

O zamanlar kale önünde cok beceriksiz bir takimimiz vardi, acayip gol kaciriyorduk gecen sezon. Bunu sakin unutma, Burak icin kac tane video yapildi gecen sezon o kacirdiklari goller icin.

Bugün görüyoruz ki Hamza geldikten beri bir yerlerini yirtiyorlardi. Prandelli döneminde de yapmadilar bunu. Eh simdi suc Italyanlar da mi sence yoksa kendini kasmayan yerli futbolcular da mi?

Diyelim Mancini sucluydu ve takim ondan kötüydü gece sezon, takimdaki yabancilar niye iyi oynadi? Muslera,Sneijder,Melo,Chedjou(ligin sonlarina dogru) ? Yerlilerin hepsi yerlerde sürünüyordu ya da oynamiyordu.

Ben de Mancini nin gitmesini istiyordum ama sezon sonuna dogru bir kipirdanma vardi, takima iyice alismisti. Ülkeye,düzene alismisti, kalsaydi bence Prandelli den daha basarili olurdu. En azindan Sampiyonlar Liginde bok cukuruna batmazdik diye düsünüyorum.

Prandelli'den daha basarili olacagi çok belliydi zaten, lakin adamin oynattigi sistem Süper Ligde pek basarili olmadigi çok belliydi, ve tercih ettigi ilk 11le sürekli puan kaybetmeye devam ediyorduk.

Takimdaki yabancilar diyorsun da Drogba gibi bir üst düzey forvetle pek iyi anlasmadigini da unutmamak lazim. Üstelik o Ceyhun-Drogba degisimden sonra aralari iyice bozulmustu.

Bende Manciniye bir sans daha verilmesini isterdim ama Ligde cidden kötüydü, ve bu sadece oyuncularla alakali degildi.

City ve Inter'de kaç tane oyuncuyla kavga etti. Ontivero'yu menajeri yüzünden bize kazıklayan, Burdisso'yu abisinin tavsiyesiyle alan deplasmanda maç kazanamayan bir hocadır.

CL'de iyi isler yapti, ama Ligde facia bir isimdi.

Kaç maç gol atamadik? Kaç deplasman maçi yenebildik?

Selçuk'u zorla oynatıyoduk hatırlarsan , çakma kaptan.... Veya diğerleri.

Ayrıca bu adam istediği hiçbir adamı alamadı yönetim dayadı , alışık olmadığı bir ligte.

Eğer bir sene daha kalsa uçardık be

Abi lütfen ama lütfen Ontivero ve Burdisso'yu alan (istediği alınmadı demek de yalan), Salih'i bizzat istedim diyen, 900 milyon dolardan aşağı takım kurmadıkça başarılı olamayan adamla uçarız kaçarız muhabbeti yapmayın.

Tugay önce 50 mçata bir kere bile aynı kadro ile niye çıkamamışlar onu anlatsın bize. 1 ay devre arasını 3'lü savunma ile harcayıp, devre arasından sonraki ilk maçın 20-30 dakikasından sonra bir daha 3'lü oynatmamayı açıklasın.

Herkes şunu kabul etsin ki o gün İstanbul'da o kar yapmasa ve Drogba o topu indirmese bugün kimse Mancini adını hatırlamazdı. Akılda kalacak 3 maç desen zaten Kopenhag, Bursa ve hava şartlarının yardımının bariz olduğu Juve maçıdır.

Görüyoruz yine bir sürü para harcattığı Inter ile yaptıklarını.

Salih'i bizzat istedigini inanmiyorum. Öyle demesine bakmayin. Diger oyuncular icin olumlu olumsuz söylenecek fazla birsey yok cünkü oynamadilar zaten. Yanlis döneme denk geldiler.

Abi lütfen ama lütfen Ontivero ve Burdisso'yu alan (istediği alınmadı demek de yalan), Salih'i bizzat istedim diyen, 900 milyon dolardan aşağı takım kurmadıkça başarılı olamayan adamla uçarız kaçarız muhabbeti yapmayın.

Tugay önce 50 mçata bir kere bile aynı kadro ile niye çıkamamışlar onu anlatsın bize. 1 ay devre arasını 3'lü savunma ile harcayıp, devre arasından sonraki ilk maçın 20-30 dakikasından sonra bir daha 3'lü oynatmamayı açıklasın.

Herkes şunu kabul etsin ki o gün İstanbul'da o kar yapmasa ve Drogba o topu indirmese bugün kimse Mancini adını hatırlamazdı. Akılda kalacak 3 maç desen zaten Kopenhag, Bursa ve hava şartlarının yardımının bariz olduğu Juve maçıdır.

Görüyoruz yine bir sürü para harcattığı Inter ile yaptıklarını.

Hocam adam İnter'e geldiği ilk gün dediki bu kadroyla şampiyonluk zor biz bu sene üçüncülük için oynayacağız. Realist konuştu sezon ortası transferle kaç senedir oturmuş Juveye kafa tutmak kolay değil bu bırıncisi.

2.olarak Mancini ayrılırken para almadan gitmesi bir yana , kulüp kendi anlaştığı menajerlerle çalışmak için istediği hiçbir adamı almadı , hep dayattı , komisyon kaptı.

B-PGaC7IYAAm7cz.png

Hakan Çalhanoğlu'nu almak istedik. O da Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyordu ancak sonradan vazgeçti. Rhodolfo'ya talip olduk. Bizim ardımızdan Juventus da isteyince fiyatı artırdılar. Yönetim Gomis ve Eto'o'yu almak istedi ancak ben takımı gençleştirmekten yanaydım. Gabbiadini'yi istedik alamadık. Sonrasında D'ambrosio ve Doria'yı almaya çalıştık. Athletic Bilbao'ya Laporte'yi sorduk ancak 39 milyon avro gibi bir cevap aldık. Çift pasaport taşıyan Gökhan İnler'e yöneldik. Schalke'den Max Meyer... Bütün bu büyük isimlerle irtibat kurduk ancak kulüp hiçbirini alamadı.

Mancini o kadar medya, taraftar, oyuncu, kulüp baskısına rağmen fazla bile puan topladı. Derbilerde kaybetmeyi bırakın pozisyon bile vermedik. TS deplasmanı gibi bir deplasmandan farklı galibiyetle döndük. Tr Kupası'nı ve CL'yi saymıyorum. TR kupası önemli değil, bu mu başarı kriteriniz diyeceksiniz ama 9 senedir finale dahi yükselemiyorduk. Geçen sezon da alamasaydık büyük ihtimalle Fb'ye yapılan goygoylar gibi bize de yapılacaktı ve baskı olacaktı.

İnter'in kadrosu da felaket derecede kötü. Mancini'nin İnter'e sezon başında değil sezon ortasında geldiğini ve Mancini gelmeden önce daha kötü futbol oynadıklarını buradan söyleyeyim.

Biz çok dedik buradan, Lucescu gelmeyecekse Mancini'nin gitmesinin bir anlamı yok diye. Mancini bizi şampiyon yapmadığı için yollanmadı, 15 m transfer bütçesi istedi diye yollandı. Ünal Aysal'ın da burada ciddi bir hatası var. Çünkü sadece Tarık, Dzemaili, Olcay bize 15 m'ye patladı. Daha Pandev'i, Yasin'i falan saymıyorum.

eğer kalsaydı ve ünal aysal'da bırakıp gitmeseydi bence çok daha iyi yerlerde olurduk.
ama malesef adamın istediği takım iskeletini kuramadık neden dursun ki?

eğer kalsaydı ve ünal aysal'da bırakıp gitmeseydi bence çok daha iyi yerlerde olurduk.
ama malesef adamın istediği takım iskeletini kuramadık neden dursun ki?

+ yıllardır iskelet diye duran adamların tripleri isteksizlikleri bitirdi

once ontiverioyu ısteyen ve oneren menejer arkadasını acıklasın sonra adamı savunun ve daha bırsuru transferı...neymıs max meyer ı alamamıs klup..ulan real madrıd ıstese zor alır suan onu zaten neyın meyerınden bahsedıyorsun..hakan olayı shaqiri olayına benzer u. aysal hatasıdır ucuza alınabılırdı ama dıger ıstedıgı adamlar malıyetlıydı ve onlar yerıne ıstedıklerı adamları da goruyoruz hepsı ortada.

Selçuk'u zorla oynatıyoduk hatırlarsan , çakma kaptan.... Veya diğerleri.

Ayrıca bu adam istediği hiçbir adamı alamadı yönetim dayadı , alışık olmadığı bir ligte.

Eğer bir sene daha kalsa uçardık be

Bizim senelik 100m euro harcacak parami yok maalesef. O yüzden Ligde basarili olacagini zannetmiyorum.

Mancini o kadar medya, taraftar, oyuncu, kulüp baskısına rağmen fazla bile puan topladı. Derbilerde kaybetmeyi bırakın pozisyon bile vermedik. TS deplasmanı gibi bir deplasmandan farklı galibiyetle döndük. Tr Kupası'nı ve CL'yi saymıyorum. TR kupası önemli değil, bu mu başarı kriteriniz diyeceksiniz ama 9 senedir finale dahi yükselemiyorduk. Geçen sezon da alamasaydık büyük ihtimalle Fb'ye yapılan goygoylar gibi bize de yapılacaktı ve baskı olacaktı.

İnter'in kadrosu da felaket derecede kötü. Mancini'nin İnter'e sezon başında değil sezon ortasında geldiğini ve Mancini gelmeden önce daha kötü futbol oynadıklarını buradan söyleyeyim.

Biz çok dedik buradan, Lucescu gelmeyecekse Mancini'nin gitmesinin bir anlamı yok diye. Mancini bizi şampiyon yapmadığı için yollanmadı, 15 m transfer bütçesi istedi diye yollandı. Ünal Aysal'ın da burada ciddi bir hatası var. Çünkü sadece Tarık, Dzemaili, Olcay bize 15 m'ye patladı. Daha Pandev'i, Yasin'i falan saymıyorum.

Shaqiri
Podolski
Medel
Handanovic
Palacio
Icardi
o genç sirp

Kötü mü oldular birden

Kendi ligine göre kıyaslama Şükrü. Vidal,Pogba ve Tevez gibi oyuncuların olduğu bir rakip var o ligde en basitinden.

-Tapatalk-

Kendi ligime göre kiyaslama yapmadim zaten Mod.

Eldeki kadro mesela 3. Laziodakinden daha kötü mü? Veya 6. ve 7. olan Sampdoria ve Genoa?

Öyle düsünmüyorum.

Geri
Üst Alt