Evet deplasmanlarda kazanamiyorduk ama o zamani bir göz önüne getirmeni isterim. Topcular isteksiz isteksiz sahada dolasiyordu, adam kenarda kafayi yiyordu. Benim aklima mesela bir Rize maci geliyor deplasmanda. 1:0 öndeyiz, hem Sneijder hem de Umut gitti kaleciyle karsi karsiya 2 pozisyon harcadi, sonra macin sonunda yedik tabiki 1:1 bitti.
O zamanlar kale önünde cok beceriksiz bir takimimiz vardi, acayip gol kaciriyorduk gecen sezon. Bunu sakin unutma, Burak icin kac tane video yapildi gecen sezon o kacirdiklari goller icin.
Bugün görüyoruz ki Hamza geldikten beri bir yerlerini yirtiyorlardi. Prandelli döneminde de yapmadilar bunu. Eh simdi suc Italyanlar da mi sence yoksa kendini kasmayan yerli futbolcular da mi?
Diyelim Mancini sucluydu ve takim ondan kötüydü gece sezon, takimdaki yabancilar niye iyi oynadi? Muslera,Sneijder,Melo,Chedjou(ligin sonlarina dogru) ? Yerlilerin hepsi yerlerde sürünüyordu ya da oynamiyordu.
Ben de Mancini nin gitmesini istiyordum ama sezon sonuna dogru bir kipirdanma vardi, takima iyice alismisti. Ülkeye,düzene alismisti, kalsaydi bence Prandelli den daha basarili olurdu. En azindan Sampiyonlar Liginde bok cukuruna batmazdik diye düsünüyorum.