Mancini'yi severim de Inter'in kadrosu kesinlikle kötü sayılmaz. Kadronun oturmaması falan bahane olarak sayılabilir ama kesinlikle kötü bir kadroları yok. Uefa'da yarı final görüp Serie a'da ilk 3'te çok rahat olabilecek bir kadro.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shaqiri
Podolski
Medel
Handanovic
Palacio
Icardi
o genç sirp
Kötü mü oldular birden
Mancini o kadar medya, taraftar, oyuncu, kulüp baskısına rağmen fazla bile puan topladı. Derbilerde kaybetmeyi bırakın pozisyon bile vermedik. TS deplasmanı gibi bir deplasmandan farklı galibiyetle döndük. Tr Kupası'nı ve CL'yi saymıyorum. TR kupası önemli değil, bu mu başarı kriteriniz diyeceksiniz ama 9 senedir finale dahi yükselemiyorduk. Geçen sezon da alamasaydık büyük ihtimalle Fb'ye yapılan goygoylar gibi bize de yapılacaktı ve baskı olacaktı.
İnter'in kadrosu da felaket derecede kötü. Mancini'nin İnter'e sezon başında değil sezon ortasında geldiğini ve Mancini gelmeden önce daha kötü futbol oynadıklarını buradan söyleyeyim.
Biz çok dedik buradan, Lucescu gelmeyecekse Mancini'nin gitmesinin bir anlamı yok diye. Mancini bizi şampiyon yapmadığı için yollanmadı, 15 m transfer bütçesi istedi diye yollandı. Ünal Aysal'ın da burada ciddi bir hatası var. Çünkü sadece Tarık, Dzemaili, Olcay bize 15 m'ye patladı. Daha Pandev'i, Yasin'i falan saymıyorum.
5'i toplamda 13,6 ml €. mancini de ''bence'' 15 den fazla istemiştir. ek olarak yabancı kısıtlaması canını çok sıkmış olsa gerek ki kaçtı gitti. + hakem hataları, fenerasyon, yerli oyuncuların kaprisleri vs. galatasaraydan değil de ülkeden kaçmak gibi oldu onunki.
Sanmam öyle olacağını. Niasse'nin mi ne devşirilme haberleri varken çoğunluk karşı çıkmıştı. Ben de karşı çıkarım şahsen.İtalya'da iki başka ülke kökenli oyuncu milli takıma seçilince Mancini, İtalyan milli takımında sadece italyanlar oynamalı demiş. Haklı veya haksız tartışmasına girmeyeceğim ama benzer şeyi burada Terim söylese bir çok kişi adamı ırkçılıkla suçlar.
Bence söyledikleri çok haksız değil, ırkçılık da yapmamış ama bu cümleleri bizden biri söyleyince kötü görenlere lafım şu ki;
O beyefendi, düzgün insan filan diye anlatılan Mancini de yeri gelince TD'liği kadar kötü cümleler kurabiliyormuş.
Hocam adam İnter'e geldiği ilk gün dediki bu kadroyla şampiyonluk zor biz bu sene üçüncülük için oynayacağız. Realist konuştu sezon ortası transferle kaç senedir oturmuş Juveye kafa tutmak kolay değil bu bırıncisi.
2.olarak Mancini ayrılırken para almadan gitmesi bir yana , kulüp kendi anlaştığı menajerlerle çalışmak için istediği hiçbir adamı almadı , hep dayattı , komisyon kaptı.
![]()
Hakan Çalhanoğlu'nu almak istedik. O da Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyordu ancak sonradan vazgeçti. Rhodolfo'ya talip olduk. Bizim ardımızdan Juventus da isteyince fiyatı artırdılar. Yönetim Gomis ve Eto'o'yu almak istedi ancak ben takımı gençleştirmekten yanaydım. Gabbiadini'yi istedik alamadık. Sonrasında D'ambrosio ve Doria'yı almaya çalıştık. Athletic Bilbao'ya Laporte'yi sorduk ancak 39 milyon avro gibi bir cevap aldık.Çift pasaport taşıyan Gökhan İnler'e yöneldik. Schalke'den Max Meyer... Bütün bu büyük isimlerle irtibat kurduk ancak kulüp hiçbirini alamadı.
Peki o ülkede yetişmiş yabancı uyruklular için ne düşünüyorsun? Sonuçta kimse hangi uyruktan geldigini secemiyor ama yetiştiği ülkeye katkı sağlamayı bir vazife, borç iadesi olarak görebilirler.Bu herzaman ülkenin durumuna bagli, Italya Türkiye gibi milliyetci ve devlet otorteleri tarafindan yönetilen bir futbol ülkesidir. O konuda bizden azi yok, fazlasi vardir... Türkiye ve Italya´da böyle laflar etsen normal karsilanir, Almanya´da bunu birisi dese aklini alirlar adamin. Asamoah benim bildigim ilk devsirme futbolcuydu almanya futbol tarihinin ve mainstream medyalar ve her türlü futbol adamlari destek cikti bu karara... Buna karsi proteste eden tek Neo-Naziler vardi, onlar bazi kampanyalar baslatti sokaklarda...
Genel olarak bende desteklemiyorum, cünkü bunlar Milli maclar, kulüp bazinda münasabaka degil. Zaten kulüp takimlarinda istedigin milletten futbolcu oynatiyorsun, Milli maclar bu konuda bence özel kalmalidir.
Peki o ülkede yetişmiş yabancı uyruklular için ne düşünüyorsun? Sonuçta kimse hangi uyruktan geldigini secemiyor ama yetiştiği ülkeye katkı sağlamayı bir vazife, borç iadesi olarak görebilirler.
iN5i
Peki o ülkede yetişmiş yabancı uyruklular için ne düşünüyorsun? Sonuçta kimse hangi uyruktan geldigini secemiyor ama yetiştiği ülkeye katkı sağlamayı bir vazife, borç iadesi olarak görebilirler.
iN5i