Roberto Mancini

İtalya'da iki başka ülke kökenli oyuncu milli takıma seçilince Mancini, İtalyan milli takımında sadece italyanlar oynamalı demiş. Haklı veya haksız tartışmasına girmeyeceğim ama benzer şeyi burada Terim söylese bir çok kişi adamı ırkçılıkla suçlar.

Bence söyledikleri çok haksız değil, ırkçılık da yapmamış ama bu cümleleri bizden biri söyleyince kötü görenlere lafım şu ki;

O beyefendi, düzgün insan filan diye anlatılan Mancini de yeri gelince TD'liği kadar kötü cümleler kurabiliyormuş.

Sonradan devşirilenlere karşıyım dedi. Altyapı eğitimini İtalya da alanlara değil. Malum Eder i devşirdi şimdi İtalya. Ki bence haklı.

Biliyorum. Başarı da getirse bence güzel değil. Bizde Aurelio ya da karşıydım.

Evet bende pek olumlu bakmiyorum bu olaya. Bende sirf dün golü atti diye yazdim sana aslinda :D

Devsirme olayi cok sacma bence. Tabi öte yandan Almanya gibi yaparsan, hersey degisiyor, adamlardaki bütün yabancilar kendi altyapilarindan cikma yani entegrasyon yasamis insanlar.

Italya da bunun bir örnegi de Balotelli iste. Adam cocuklugundan beri Italyada yasiyor.

O başka bu başka.Bizim takımda da ne oynattığı belli değildi,şu adamı savunmayın bana boşuna.

Bizim takımda ne oynadığı belli olan bir oyuncu söylesen geçen Muslera,Sino,Melo dışında hadi zorlasan Tellesle Semih. Chedjou zaten formsuz sağ beke kimi koysan patlıyor , ilerdekiler triplerde. Adam ne yapsın? Öyle yapıyor oynamıyolar , böyle yapıyor oynamıyolar .

Drogba sözleşme yenilenmiyor triplerinde , yerlilerin hepsi Terim gitmiş diye kasmıyolar,zorla oynama durumları falan. Geçen sene ki Selçuk'un isteğiyle veya Burak'ın bu seneki aynı mı? Manciniyi gönderen yerli futbolcular , net.

2.bölgede bekle, geriye yaslan, ortasahadaki üretkenlik cok kötü seviyede, ortasahada Ceyhun tercihi nedeniyle ortasahayi ligdeki her takima karsi kaptirmamiz, deplasman perfonmansina karsi bir türlü cözüm bulamayisi. Devre arasinda 50 milyon euro maaliyetli transferleri. Gsde kalsa, Chedjou yerine vasat bir Brezilyayi stoperi alacakti. 5 yabanci siniri var, istedigi oyuncu Keita. Fazla söze gerek yok.

Mancini gercekten kötü bir TD. Modern futbola cok ters. İbrahimovic, Maicon, Silva, Kompany, Yaya Toure gibi lider oyunclar olmadan İnterde ne kadar basarili oldugunu görüyoruz.

Gecen sene GS kadrosundan yüzde 40-45 verim bile alsa ligi rahat kazanirdi. Sorun kadro degildi, Mancininin o kadro verim alamamasiydi. TD olmadan bile GS deplasmanda daha fazla puan toplardi. Dany sayesinde zar zor 2.olduk.

Drogba GSde degilse, Mancini yüzündendir. Gomiside veto eden Mancini. Allaha sükür yine bu kadar zararla kurtardik.

Buna küfredip ceza almıştım. Hiçde pişman değilim :D
Ha şuda bir gerçek prandeliden bin kat iyiydi.

Mancininin sisteminde kanat oyuncularının gol ortalaması 9-10 değilse başarı şansınız çok çok az..bir başka deyişle bulduğunu maksimum seviyede atacaksın.

Bizim takımda ne oynadığı belli olan bir oyuncu söylesen geçen Muslera,Sino,Melo dışında hadi zorlasan Tellesle Semih. Chedjou zaten formsuz sağ beke kimi koysan patlıyor , ilerdekiler triplerde. Adam ne yapsın? Öyle yapıyor oynamıyolar , böyle yapıyor oynamıyolar .

Drogba sözleşme yenilenmiyor triplerinde , yerlilerin hepsi Terim gitmiş diye kasmıyolar,zorla oynama durumları falan. Geçen sene ki Selçuk'un isteğiyle veya Burak'ın bu seneki aynı mı? Manciniyi gönderen yerli futbolcular , net.
Bir sürü etken olabilir ama hepsinin totalinde bence büyük hoca değil vasat bir hoca.Zaten ilerleyen yıllarda orta sıra italyan takımlarında çürüyüp gidicek bence.

Bir sürü etken olabilir ama hepsinin totalinde bence büyük hoca değil vasat bir hoca.Zaten ilerleyen yıllarda orta sıra italyan takımlarında çürüyüp gidicek bence.

Sizin bu dediğiniz mantıkla son on yıldı Jurgen Kloopla , Simeone dışında büyük bir hoca yok.

Mancini de gittiğinde istediği transferler ve yüksek ücret verildiğinde City'i uzun yıllar sonra şampiyon yaptı . He City'den sonra ise Galatasaray ve İnter'in en berbat , futbolcuların çoğunun çöp oldugu dönemde kalması onu dezavantajı.

Ben eğer sezon başı başlasaydı şuan hepimizin ağzımızın suyu aka aka izleyeceğimizi düşünüyorum.

Sizin bu dediğiniz mantıkla son on yıldı Jurgen Kloopla , Simeone dışında büyük bir hoca yok.

Mancini de gittiğinde istediği transferler ve yüksek ücret verildiğinde City'i uzun yıllar sonra şampiyon yaptı . He City'den sonra ise Galatasaray ve İnter'in en berbat , futbolcuların çoğunun çöp oldugu dönemde kalması onu dezavantajı.

Ben eğer sezon başı başlasaydı şuan hepimizin ağzımızın suyu aka aka izleyeceğimizi düşünüyorum.

Ama bu mantıkla da mesela Terim de çok çok daha başarılı olabilirdi zaten.

FT'de Mancini gibi vizyon yok bence. Takıma Amrabat'ları Dany'leri doldururdu o parayla. Zaten FT yıldız oyuncu yönetmeyi seven birisi değil. Şu an takımın en önemli yıldızı Sneijder onun için son tercihti. Onu da Ünal Aysal aldırdı zaten. Top Class oyuncular dışında da başarılı olamazsın (domestik dışında)

FT'de Mancini gibi vizyon yok bence. Takıma Amrabat'ları Dany'leri doldururdu o parayla. Zaten FT yıldız oyuncu yönetmeyi seven birisi değil. Şu an takımın en önemli yıldızı Sneijder onun için son tercihti. Onu da Ünal Aysal aldırdı zaten. Top Class oyuncular dışında da başarılı olamazsın (domestik dışında)

Mancini döneminde alınan oyuncular listesi: Oğuzhan, Umut, Salih, Hajrovic, Ontivero, Burdisso, Veysel vb.

Çok sağlam vizyonmuş.

yav he heee

1018295-16459672-640-360.jpg

FC+Schalke+04+v+Galatasaray+UEFA+Champions+nErYySSqRLvx.jpg

johan-elmander-ve-fatih-terim-selfie-si-7320.jpg

emmanuel-eboue-fatih-terim-ile-roportaj-yaparsa.jpg

terimden-fergusona-gonderme_640.jpg

Bunları Mancini istemedi de dünyanın en büyük yalanı. Kendi ağzından duydum Salih ve Veysel'i ben istedim dedi. Ontivero, Burdisso ve Hajrovic'i de bizzat kendisinin menajer arkadaşları aracılığıyla aldırdığını da cümle alem biliyor. Aranızda hadi Hajrovic neyse de Ontivero ve Burdisso'yu Mancini dışında birinin tanıması ve aldırmasının mümkün olduğunu düşünen var mı?

Son düzenleme:
mancini yediği ve yedirdiği paraların hesabını versinde ondan sonra vizyon kısmına geçelim bencede

Geri
Üst Alt