Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Yine yatırdı kuponumu reis. Neyse canı sağolsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine yatırdı kuponumu reis. Neyse canı sağolsun.

Benim kafam rahat, geldiginden beri Inter´in nerdeyse her macina beraberlik veriyorum. Reis cüzdanimi bol ediyor, para kazaniyor ve kazandiriyor.![]()
Benim kafam rahat, geldiginden beri Inter´in nerdeyse her macina beraberlik veriyorum. Reis cüzdanimi bol ediyor, para kazaniyor ve kazandiriyor.![]()
Bu sene artık böyle. Mancini artık kendisi de biliyor. Seneye kadar bir daha İnter'in maçına oynamam heralde![]()
Bence suç Inter yönetimde; Mancini'ye verilen o kadar az bütçeyle basarili olacaklarini zannediyorlar.
Allah'tan Mancini gibi hocalari var
Az bütçeyle zaten Mancini gibi hocalar bir şey yapamaz. Bu Mourinho'da da aynı Mancini'de de. İnter'de durum son 2-3 sezondur aynı. Mourinho bile gelse bu İnter'den hiçbir şey olmaz.
cok kötü hoca. net !!!
zaten tarihe gecmis...
Aslan Statistic @AslanStatistic 1 Min.Vor 1 Minute
Mancini, 1994 yılında Marini'den (1.06) sonra tüm turnuvalarda en düşük puan ortalamasına sahip İnter hocası (1.28)
Parmayi sen interin yedekleri ile bile yenmelisin. cok kötü takim parma. evinde oynuyorsun üstelik.
Mourinho, Porto ile CL alırken kaç para harcamış?
Hoca yi bin kenara bırakalım.
İnter ( ve AC) Milan ...o eski zamanlar san eser yok... kadrolar cok büyük küçültmeye gidildi.
Mancinidash kiymetini bilemedik hocanindurun yav hemen asmayın hele önce bi sezon başı kampı geçirsin inter'le.![]()
sampionlugu oynamalarini beklemiyorum zaten. ama ilk 6-7 ye rahatlikla gire bilmeliler elerindeki kadrolari ile.
italia liginde duyanda cityler bilmem neler var zanedecek. inter ve milanin kadrolari yeterince güclü juve-napoli-romadan sonra.
üstelik parmayi ciddiden yenmelisin arkadas. parmanin sanki dünya starlari var kadrolarinda. Adamlar batmis zaten.