Roberto Mancini

Kalede Eray vardi lan adam 10 stoperle oynasa yeridir Madrid deplasmaninda.

salihi tamda mancini aldırdı kayseri macında görmüş scout ekibi o kadar mal değil görüyoruz caroledan denayerden falan

Scout ekibi City'deki Denayer'i izliyorsa vah hallerine...

4 yedigimiz Real macinda Dany'nin sol bek oynama tatliligi <3

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni Carole 3-1 kazandigimiz Cophenag macinda da sol bek oynadi ve bir de asist yapti. Bir yerden bir sey buluyorsunuz sonra temcit pilavi gibi sunup duruyorsunuz.

Madrid deplasmaninda 10 kisi kalan RM karsi takimin Kalecisi Eray oldugunu da bilmiyorlar sanirim.Ulan dua edin o macta Eraya ragmen iyi dayandik.Yoksa 10 tane bile atarlardi simdiki bu halimizle kalemizde Eray olsa 10 tane kesin atarlardi ulan neyin davasi bu.

Ayni Carole 3-1 kazandigimiz Cophenag macinda da sol bek oynadi ve bir de asist yapti. Bir yerden bir sey buluyorsunuz sonra temcit pilavi gibi sunup duruyorsunuz.

denayer kaç yasında? scout ekibi 5 yasındaki adamı mı izlesin kimi aldıracaktı

Bize scoue ekibi falan lazim degil futbolu cok iyi bilen yabanci transfer komitesi kurulmali. Genc aldikta noldu yine harcadik

baba onu demiyorum adam demişte denayeri mi lzliyorlar kimi izlicek anlamadım harcarız tabi adama daha kondisyon yükleyemiyoruz

Sol bek oynamasi sacmalik hele ki rakip 10 kisi ve hucum yapman gerekirken, asisti ile de bir baglanti kuramadim ,yaptigi asist sag kanattan cunku

baba onu demiyorum adam demişte denayeri mi lzliyorlar kimi izlicek anlamadım harcarız tabi adama daha kondisyon yükleyemiyoruz

Kardesim City'den topcu izlemek scout olmak midir ya Allah askina bos bos konusmayin. Dunyanin en gozde liginden adam mi izlermis scout dedigin ya kafayi mi yediniz ne oluyor size. Denayer dedigin adam City'e 18 yasinda gelmis bir adam. Scoutsan eger gidersin Denayer'i 16-17 yasinda kesfedersin. Vallahi delirecem!!

Sol bek oynamasi sacmalik hele ki rakip 10 kisi ve hucum yapman gerekirken, asisti ile de bir baglanti kuramadim ,yaptigi asist sag kanattan cunku

Takimda bir sol bek oynamasi gerekiyordu ve en uygun adam oymus ki oynatilmis. Solbeksiz mi oynamaliyiz rakip 10 kisiyken?

Kardesim City'den topcu izlemek scout olmak midir ya Allah askina bos bos konusmayin. Dunyanin en gozde liginden adam mi izlermis scout dedigin ya kafayi mi yediniz ne oluyor size. Denayer dedigin adam City'e 18 yasinda gelmis bir adam. Scoutsan eger gidersin Denayer'i 16-17 yasinda kesfedersin. Vallahi delirecem!!

scout dediğin 17 yasında adam izlerse tamam sen haklısın

Takimda bir sol bek oynamasi gerekiyordu ve en uygun adam oymus ki oynatilmis. Solbeksiz mi oynamaliyiz rakip 10 kisiyken?
Haoydaaa sol beksiz oynayalim demedim ki Riera vardi yedekte , Real macini izlemedin bence sen haklimiyim?

scout dediğin 17 yasında adam izlerse tamam sen haklısın

Zaten piyasaya girmis adami izlemek scout onu diyorum. Yas degil mesele. 3. ligde gozlerden uzak top oynayan 23-24 yasindaki adamda potansiyel gorup takima kazandirirsin ona da eyvallah. Ama City'e gitmis adami takima kazandirmak scout isi degildir anlatmaya calistigim bu.

Haoydaaa sol beksiz oynayalim demedim ki Riera vardi yedekte , Real macini izlemedin bence sen haklimiyim?

Izledim merak etme. Hatirlamiyorum neden Dany oynadi ama bugun bakinca Dany'nin iyi performans gosterdigini hatirliyorum o donemler ve hizindan dolayi Di Maria'yi durdurmak icin olabilir diye dusunuyorum. Mesele rakibin 10 kisi olmasiyla solbekte Dany'nin olmasi arasinda nasil bir negatif bag kuruyorsun onu anlayamiyorum.

Kimse Mancini'ye suç bulmasın. Kendisi bir proje vaadedilerek getirildi. İstediği transferlerin yapılamayacağı söylendiğinde ise, "tazminat bile almadan" ayrıldı. Böyle de kaliteli bir insan. Eline düzgün futbolcular verilseydi, Mancini ile şimdinin kat be kat ötesinde bir noktada bulunuyor olacaktık.

NOT : Tek kabahati, Ceyhun takıntısıydı.

Izledim merak etme. Hatirlamiyorum neden Dany oynadi ama bugun bakinca Dany'nin iyi performans gosterdigini hatirliyorum o donemler ve hizindan dolayi Di Maria'yi durdurmak icin olabilir diye dusunuyorum. Mesele rakibin 10 kisi olmasiyla solbekte Dany'nin olmasi arasinda nasil bir negatif bag kuruyorsun onu anlayamiyorum.
Tamam kardesim sıkıntı yok bisey demedim mancini reistir

Kimse Mancini'ye suç bulmasın. Kendisi bir proje vaadedilerek getirildi. İstediği transferlerin yapılamayacağı söylendiğinde ise, "tazminat bile almadan" ayrıldı. Böyle de kaliteli bir insan. Eline düzgün futbolcular verilseydi, Mancini ile şimdinin kat be kat ötesinde bir noktada bulunuyor olacaktık.

NOT : Tek kabahati, Ceyhun takıntısıydı.

Bu forumda MANCINI SEVEN damgasi yemis birisi olarak diyorum ki, Ceyhun'dan bile adam gibi verim alabilen cok kaliteli bir hocaydi.

Dogum gunun kutlu olsun fularli.

orgu-erkek-atki-modelleri.jpg

Geri
Üst Alt