Roberto Mancini

özledim
valla özledim billa özledim
gel hocam artık gel
RobertoMancini

Valla Mancini benim gozumde Conte yi taktigi ile mat etmis teknik adamdir.

Gazla , lafla degil! ;)

O Conte ki Belcikanin ispanyanin irzina gecti resmen.

ne demek istiyorsun smodum?

hqdefault.jpg

Juve maçları şans eseri ile sonuçlanmış maçlar bizim adımıza. Taktik bilmem ne hikaye. 11 kişi ile Çanakkale geçilmez oynadık İtalya'da ve şans eseri 2 gol bulduk resmen.
İstanbul'da ki durumu söylemeye gerek yok bile. Juve maçları bizim için resmen altılı ganyan maçlarından birisiydi tarihimizde. Mancini şansı da belki diye biliriz ki adam Juve ya karşı şansı tutuyor işte.

Aslolan Galatasaray !!!

Ultraslan denen gereksiz olusum Mancini hocamiz görevdeyken "Imparator Terim" diye bagirarak nasil bir magandalar toplulugu olduklarini kanitlamisti zamaninda.

Aklima o geldi yine.

Juve maçları şans eseri ile sonuçlanmış maçlar bizim adımıza. Taktik bilmem ne hikaye. 11 kişi ile Çanakkale geçilmez oynadık İtalya'da ve şans eseri 2 gol bulduk resmen.
İstanbul'da ki durumu söylemeye gerek yok bile. Juve maçları bizim için resmen altılı ganyan maçlarından birisiydi tarihimizde. Mancini şansı da belki diye biliriz ki adam Juve ya karşı şansı tutuyor işte.

Aslolan Galatasaray !!!
Aziz Yıldırım foruma üye oldu galiba

Aslolan Galatasaray !!!
Süper finaldeki son maç da şans eseriydi 11 kişi Çanakkale geçilmez oynanmıştı teallam yea :D

Aslolan Galatasaray !!!

aynen fatih terim zamanında madridi yenmekte tamamen şanstı o ebouenin golü felan.
fatih terimin aldığı tüm galibiyetlerin de şans olduğunu düşünüyorum avrupadaki

Millet maçları gözüyle izlemeyince bilmem başka bir yerleri ile izleyince mat oluyor tabiki.
Adamlar senin ceza saha çevrene ambargo değil kamp kurmuş ve özelikle ilk golümüz inanılmaz şans ile gelmiş sonra mat etmiş oluyoruz :(

Aslolan Galatasaray !!!

Geri
Üst Alt