- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
bizdeki deplasman recordu 4-7-3
zenithte 4-6-1
zenithte 4-6-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zenit'te açık ara en pahalı kadroya rağmen en büyük yıldızı Manuel Fernandes olan Lokomativ Moskova'dan bile fark yemiş durumda adam.
Buna hala iyi hoca diyen kafayı yemiştir ya. Nasıl lobisi varsa hala iş buluyor. Her gittiği takımda trilyonlar harcatıp rezil etti.
İşin sırrı aslında bu;
5 Dakikada Gelen Şampiyonluk - Manchester City - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
City'li değilim ama benim bile 2:47'den sonra tüylerim ürperiyor. :red:
Bu başarı değil başarısızlıktır. Ferguson 40 yaşındaki Scholes'u yokluktan emekli olmasından vazgeçirmişti. Takımın tek yıldızı Rooney'di. Gibson falan oynuyordu.
İşin sırrı aslında bu;
5 Dakikada Gelen Şampiyonluk - Manchester City - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
City'li değilim ama benim bile 2:47'den sonra tüylerim ürperiyor. :red:
Emmanuel Adebayor says Roberto Mancini “is not a great Coach”, stating “at every club he goes to, he buys 40 players”.
The pair were together at Manchester City, where Mancio won the Premier League in 2012, but the Togolese international wasn’t impressed by the Zenit St Petersburg water carrier.
“The Coach, Roberto Mancini, didn’t have control over the dressing room,” Adebayor recalled.
“He annoyed the 25 players. Mancini was a great player, but he’s not a great Coach. So far he’s won nothing but the golden bin."
For the love of me, I couldn’t work Roberto Mancini out,” the former City goalkeeper said in his autobiography, Any Given Saturday, in an extract published by the Mirror. “We heard that when he was sacked by Inter Milan in 2008, the entire squad had a massive night out to celebrate.
“By the time I left Manchester City in July 2011, I was ready to throw a party myself.
“Roberto Mancini saw the world differently to Shay Given, that’s for sure. He fell out with everyone. And when I say everyone, I mean everyone.
golden once qpr tacinda qprlinin topa hamle yapmamasindan pis kokular aldim
Bu başarı değil başarısızlıktır. Ferguson 40 yaşındaki Scholes'u yokluktan emekli olmasından vazgeçirmişti. Takımın tek yıldızı Rooney'di. Gibson falan oynuyordu.
O sezon çok başarılı bir yıl geçirdi, kariyerinde Inter’le beraber en başarılı sezonuydu. Böyle saçma küçük düşürücü ifadelerle eleştirmene şaşırmadım ama Mancini gelmemeli, orası kesin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tudor hayranı olup Mancini övenlere şaşırmak
Igor Tudor GS kariyeri
Şampiyonluk yarışı içinde Fb'nin üstünde aldığı takımı Fb'nin altında 4. bitirmek
Derbilerde (Fb, Bjk, Ts) 6 maçta 5 mağlubiyet 1 beraberlik
Östersunds'a elenmek
GS standartlarına göre yüksek bir bütçeyle kendi takımını kurup 8 puan farktan liderlik vermek
Mancini GS kariyeri
Ligi 2. bitirmek (sezona pek iyi başlamamıştık Mancini geldiğinde 6. veya 7. sıradaydık sanırım)
Juventus'u yenip cl grubundan çıkmak
Türkiye kupası
Derbilerde (Fb, Bjk, Ts) 5 maç 4 galibiyet 1 mağlubiyet
Çocuk gerçeklerden o kadar uzaklaşmış ki ne dediğinin farkında değil. Tudor o sezon Selçuk, Burak, Umut, Semih, Hakan Balta, Sabri'li kadroyla GS tarihine geçerdi ama nasıl geçerdi bilmem. Drogba ve Sneijder var diye muhteşem kadro olarak nitelendiriyorsunuz.
Adamı önceki sayfada yermişsin şimdi övüyorsun? Bari 3-5 sayfa girseydi arayaGeldiği günden itibaren sürekli Terim sorularıyla karşılaştı ve ısrarla terbiyesini bozmadan Terim'i överek konuştu.
Kendiyle ilgisi olmamasına rağmen sürekli Terim tezahuratları altında oynadı.
Sahada not kağıdı dolaştırdığı had aşan sorular soruldu, çıt demedi.3 kulvarda oynamasına rağmen bir kere şikayet etmedi.
Sen de bu ülkeye fazlaydın sinyor.
Adamı önceki sayfada yermişsin şimdi övüyorsun? Bari 3-5 sayfa girseydi araya