Roberto Mancini

çöp ersuna şampiyonluk vermeyecekti , karakter olarak 10 numara bi kişilik hocamız canımız , ama tekrar gelirse yine istifaya cağrılır bi süre sonra bu ülkenin hocası değil.

Komisyon uğruna çöp transferlerle kadroyu sisirdigini ve her maça farklı onbir parolasıyla oyuncuları mac basi dolgun ucretlerle doyurdugu üstüne botoksluyla el ele vererek takımı borca batirip biraktigi doğrudur

DWjoE6KXkAEVnDe.jpg

Mancini: "Taffa, arkandaki Çinli ile ne yapıyorsun?
1f602.png
"

hocammmmmmmmmmmmmmmmmm

Son 16 ya kalmislar bugnkü galibiyet ile. Tebrikler hocam :hat:

DWqgm5IX0AMghCp.jpg

Ahkam kesmeye devam diyorsun :))
Yoo, bu dediğinin yalan olduğunu söylüyorum. İlk şahit olarak da kendimi yazıyorum çünkü sadece o değişiklik için değil, tüm detayları ile Ceyhun takıntısı yüzünden yerden yere vurdum.

İlk şahit olarak kendimi yazdıktan sonra, o günlerde bir çok kişi tarafından adama neler neler söylendiğini çok iyi hatırlıyorum. Sosyal medya, forum, buraları geçtim, buralarda olup biteni saladıklarını bile düşünmüyorum. Esas önemli yer stadyum ve adam daha gelir gelmez Fatih Terim tezahüratı ile karşılaştı.

Bak ne senin gibi laf sokuyorum, ne de ortaya karışık yazıp kaçak oynuyorum, direk sana bu söylediğin yalan diyorum.

Son düzenleme:
Yoo, bu dediğinin yalan olduğunu söylüyorum. İlk şahit olarak da kendimi yazıyorum çünkü sadece o değişiklik için değil, tüm detayları ile Ceyhun takıntısı yüzünden yerden yere vurdum.

İlk şahit olarak kendimi yazdıktan sonra, o günlerde bir çok kişi tarafından adama neler neler söylendiğini çok iyi hatırlıyorum. Sosyal medya, forum, buraları geçtim, buralarda olup biteni saladıklarını bile düşünmüyorum. Esas önemli yer stadyum ve adam adam daha gelir gelmez Fatih Terim tezahüratı ile karşılaştı.

Bak ne senin gibi laf sokuyorum, ne de ortaya karışık yazıp kaçak oynuyorum, direk sana bu söylediğin yalan diyorum.

Niye kendin üzerinden değerlendirme yapıyorsun gayette yapan var

Her yerde gördüm o tarz yorumlar senin algın kapalıysa yapacak bir şey yok görmek istediklerini görmeye devam edebilirsin :D

O gözlükleri arada çıkart ama tozlanmasın

Niye kendin üzerinden değerlendirme yapıyorsun gayette yapan var

Her yerde gördüm o tarz yorumlar senin algın kapalıysa yapacak bir şey yok görmek istediklerini görmeye devam edebilirsin :D

O gözlükleri arada çıkart ama tozlanmasın
Yahu ortaya Tudoru yerden yere vuranlar o değişiklik için Manciniye tek kelam etmedi gibi bir şey yazıyorsun ama ben sana Tudoru yerden yere vuranlardan biri olarak, Manciniyi sırf o değişiklik için değil genel olarak Ceyhun takıntısı yüzünden yerden yere vurduğumu söyleyince algı ve gözlükten bahsediyorsun.

Yani haksız yere suçladığın kitlenin bir parçası olan da benim, bu yüzden sana cevap verince algısı ve gözleri kör olan da benim, ilginç.

Son düzenleme:
Yahu ortaya Tudoru yerden yere vuranlar o değişiklik için Manciniye tek kelam etmedi gibi bir şey yazıyorsun ama ben sana Tudoru yerden yere vuranlardan biri olarak, Manciniyi sırf o değişiklik için değil genel olarak Ceyhun takıntısı yüzünden yerden yere vurduğumu söyleyince, algı ve gözlükten bahsediyorsun. Yani haksız yere suçladığın kitlenin bir parçası da benim ama sana cevap verince algısı ve gözleri kör olan da benim, ilginç.

Genel kelimesinin anlamını öğrendiğin vakit tartışırız

Almanya da olduğundan sanırım biraz anlamakta zorlanıyorsun

İyi forumlar

Mancini hocamin atkisi bile olamaz Tudor denen hiyar.

Bos yapmayalim, davul bile dengi dengine.

Genel kelimesinin anlamını öğrendiğin vakit tartışırız

Almanya da olduğundan sanırım biraz anlamakta zorlanıyorsun

İyi forumlar
He anladım, şimdi de bu kartı oynadın. Halbuki ben hem o değişiklik yüzünden hem de ondan bağımsız genel olarak, yani senin iddia ettiğinden çok daha fazla, Ceyhun konusu yüzünden çok daha sık tepki gösterdiğimi her iki mesajımda da belirtmiş olmama rağmen. Yine, yeniden çok ilginç bir cevap. Șaşırdım mı? Tabii ki hayır.

Son düzenleme:
He anladım, şimdi de bu kartı oynadın. Halbuki ben hem o değişiklik yüzünden hem de ondan bağımsız genel olarak, yani senin iddia ettiğinden çok daha fazla, Ceyhun konusu yüzünden çok daha sık tepki gösterdiğimi her iki mesajımda da belirtmiş olmama rağmen. Yine, yeniden çok ilginç bir cevap, şaşırdım mı, tabii ki hayır.

Birincisi o lafı sana mı söyledim ?

İkincisi ise cevap verme gereği duyduğun kitleyi sadece sen temsil etmiyorsun.Kaldı ki o lafı kime dediğim bile muamma ama üstüne alındığına göre alt yapıda biraz sıkıntı var sanırım neyse böyle karşılıklı atışmayı seviyorsun sonra da milleti trollükle suçluyorsun

Her anlamadığın,ters düştüğün kişilere bu yakıştırmaları yapmak sana yakışıyor

Birincisi o lafı sana mı söyledim ?

İkincisi ise cevap verme gereği duyduğun kitleyi sadece sen temsil etmiyorsun.Kaldı ki o lafı kime dediğim bile muamma ama üstüne alındığına göre alt yapıda biraz sıkıntı var sanırım neyse böyle karşılıklı atışmayı seviyorsun sonra da milleti trollükle suçluyorsun

Her anlamadığın,ters düştüğün kişilere bu yakıştırmaları yapmak sana yakışıyor
Yok, esas trollük lafı böyle ortaya karışık söyleyip, cevap alınca niye üstüne alındın ve benzeri cevaplar vermektir ya neyse. Aslında bu başka bir şey ama hadi adını trollük koyalım.

Geri
Üst Alt