Roberto Mancini’den Açıklamalar

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
mancini5.jpg

Galatasaray'ın, Medical Park Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktörümüz Roberto Mancini, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Tam kombinelik takım olduk. Kombineyi al maçlara git. Deplasmanda senede 1-2 galibiyet görmek için digiye para vermeye gerek yok.

hocaya katilmiyorum burdisso takima alissada cacik olmaz ondan. Ismael Bousidin baska bir versiyonu, iyi defans oyuncusu titya o pozisyonda vurdurmazdi. Semih mesela begeniriz begenmeyiz ama o pozisyonunda topun onune atlar titaya vurdurmazdi. 2. side herkes deplasmanlarda puan kaybi yasiyor mazeret degil. Tabii ki puan kaybi yasayabilirsin ama senin kadron ile rakibin kadrosu arasinda 100 milyon euroluk deger farki varsa bu kadar kotu oynayamazsin.

Burdisso = cris kazığı ..hocaya güveniyorum o ayrı ...

hocaya katilmiyorum burdisso takima alissada cacik olmaz ondan. Ismael Bousidin baska bir versiyonu, iyi defans oyuncusu titya o pozisyonda vurdurmazdi. Semih mesela begeniriz begenmeyiz ama o pozisyonunda topun onune atlar titaya vurdurmazdi. 2. side herkes deplasmanlarda puan kaybi yasiyor mazeret degil. Tabii ki puan kaybi yasayabilirsin ama senin kadron ile rakibin kadrosu arasinda 100 milyon euroluk deger farki varsa bu kadar kotu oynayamazsin.

Aynı golde Semih'in Ceyhun Gülselam'ın yanında ne işi var cevap ver ondan sonra Semih'i savun.

Aynen. Fatih Terim'i hiç sevemedim. Mancini geldi oh dedim, o da takımdan soğuttu beni. Takım rezil futbol oynamış, Mancini diyor ki golden sonra 4-5 gol pozisyonumuz var. Nerede gördün hangi maçı izledin arkadaş? Çık aslan gibi desene; futbolcular sadece 10 dakika mücadele etti, son 10 dakika karambol futbolu ile etkili olabildik, bazı futbolcularımızı yanımda oturtmanın zamanı geldi falan desene yahu.

hoca astori yada ranocciayı istedi olmadı burdissoyu aldılar sene sonu iyi bir stoper ve forvet alırlar drogbanın yerine

Geri
Üst Alt