Yani mourinho dahi olsa bizim devre arasında harcadıgımız paraya kurulan besıktas takımıyla aynı puanda olurduk dıyorsun?
Mourinho olsa şu an 4 puan geride ama en büyük şampiyonluk adayı olurduk.
Telles, Hajrovic, Ontivero, Salih hiç birini aldırmaz gider 2 tane adam gibi transfer yaptırtır veya der ki ben şimdi istemiyorum böyle devam ederim sene sonuna saklayın bütçeyi der hiç kimseyi aldırmaz, takım içinden çözerdi sorunu.
Mancini gibi her şeyi transfere endeksleyen sürekli bu takımı ben kurmadım'a sığınarak oynayanları her hafta itibarsızlaştıran, inatla tekniği olmayan adamları kanatta, kanat için oyun zekası fazla olan adamları da yine orada hapsederek oynattırmaz, aman gol yemezsem atarım demek yerine daha iyi alan savunması yaptıran, hucumu ve savunması dengeli bir takım olurduk.
Kendi sahasında elinde kalan son hedef kupa maçında bile bitik rakibinden bir devre de 5-6 pozisyon yemez, HER MAÇ SONU ŞANSSIZLIK VE BU TAKIMI BEN KURMADIM vurgusu yapmaz, eski antrenöre her fırsatta sallama yoluna gitmezdi.
Medya'ya yine atarlanır ama 2.hafta o sorulan soruların bile hiçbirini sordurtmadan evine göndertir, deplasman da bu kadar aciziyet içinde olmaz, iç saha da belki 2-3 kere 6 atmaz ama deplasmanda da SAN MARİNO'NUN RUH İKİZİ GİBİ OYNAMAZDIN.
Ama ne garabettir ki Mourinho'nun çeyreği, Terim kadar da asla etmeyecek adama tarih rekoru senelik+ primler ile 3 sene imzalamak gibi dünya saçması bir iş yaptık.