- 10 Nisan 2013
- 58.908
- 42.260
- 3.943
Teknik direktörümüz Roberto Mancini, Fenerbahçe galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla mancınıcı arkadaslar kbkmasın ama selcuka yere yat zaman gecır dedım yanlıs anladı lafı oyle denecek bı laf degıl..
Hala Türkiye'yi , taraftarı ve Galatasaray'ı tanıyamadığını gösteren bir açıklama. Bu çok profesyonel teknik direktörlerde de bu var. Rijkaard da aynı şeyleri söylüyordu. İşte takım geçen sene 5. olmuş bu sene 3. oldu ben başarılıyım gibi. Adını bile unuttuğum bir takımdan son dakikalarda gol yiyip Avrupa Ligi'nden elendikten sonra işte futbolcularımız yeterince profesyonel değil , hiç zaman geçirmediler gibi. Bizde tutan yabancı teknik direktörlerin ortak noktası dengeli olması. Gerets-Lucescu-Feldkamp bu adamlarda hem profesyonellik hem de duygusallık var. Takımla ve taraftarla bağ kurabiliyorlar çünkü anlıyorlar bizi. Lucescu'yu herkes Mancini'yle oyun üzerinden kıyaslıyor ki bu çok yanlış. Mancini hangi yerli oyuncudan verim alabilmiş , Lucescu oruç tutanlara bile özel program hazırlıyordu. 2002 Dünya Kupası'nın yıldızlarından Hasan Şaş olsun Sergen olsun o sene gol kralı olan Arif Erdem olsun , Ergün olsun onun döneminde nasıl bir performans göstermiş bir ona bakın. Mancini iyi bir teknik direktör ancak tüm takım yabancı olmadığı sürece yerlilere muhtaç olduğun sürece doğru bir isim olduğunu düşünmüyorum.
Gerets in Sampionlugu sans di, kac tane son dakika puan kaptik, iyi bir hava ya girmistik, ikinci sezonu da gördük... Gerets e lafim yok, ama her yabanci TD ile problem cektik, buda bizim Türklerin sayesinde. Bu adamlar en gec 2 sezon kovaliyip, sonra da bak bu adamlar burda basarili olamiyor denmesi cok kolay.