Roberto Mancini’den Açıklamalar

Helal olsun hocam. Yarın hepimize fenerin şampiyonluk turunu seyrettireceksin.

Top taca ciktiginda adam topu getirmek icin kosuyordu. Bu adamin derdinin tazminat oldugunu sanmiyorum. Belli ki bazi topcular istemiyorlarkendisini. Ozellikle selcuk ve burak icin bu cok bariz. Cok laubali ve ruhsuz oynuyorlar. Bence yonetim nesteri vurup burak&selcugu kadro disi birakmalari lazim. Terim zamaninda buragi 4-5 mac kesti ve adam gibi oynamaya baslamisti.

Bize Futbol'culara DÖVE DÖVE Oynamasini ögreten hoca lazim, artik yeter...3 milyon al kenarda yat istanbul'da gez bu ne lan !!

Su yildizmisbu yerliymis bosverdigi andabasarili olmaya baslar, daha Turk oyuncusunu tanimiyor.

Gelecegin takimini kurabilecek bir hoca, kesinlikle kalmasi gerekir.

Top taca ciktiginda adam topu getirmek icin kosuyordu. Bu adamin derdinin tazminat oldugunu sanmiyorum. Belli ki bazi topcular istemiyorlarkendisini. Ozellikle selcuk ve burak icin bu cok bariz. Cok laubali ve ruhsuz oynuyorlar. Bence yonetim nesteri vurup burak&selcugu kadro disi birakmalari lazim. Terim zamaninda buragi 4-5 mac kesti ve adam gibi oynamaya baslamisti.

Hadi öyle diyelim, ısrarla neden oynatır bi insan bu adamları? Yani hic mi ders almaz? Hic mi senin gibi düşünmez o da?

Yok hocam senin bi kabahatin yok. Ben maç esnasında bir totem denedim o yüzden yenildik. Sen keyfine bak...:oops:

Tövbe tövbe... :sad:

Ya bugun hajrovic ve eboue cikiyor, rezil rüsfa oynayan burak&umut hala oyunda. Yetenek olarak da 10'da 1 bile etmezler yani. Bir oyuncu degisince komple dizilis degisiyor yani mancininin de artik akillanmasi lazim. İyice deneme tahtasi oldu takim.

Gelirken bunların olacağını adım gibi biliyordum sezon sonu gelmeden gitsin sesleri vs vs.. Hiç akıllanmıyoruz malesef..

Gitmeli bence. Deplasmanda resmen maç kazanamadik ya. bu bir skandal. Bundan başka kim olursa olsun en az bunun kadar yönetir şu takımı

Geri
Üst Alt