Roberto Mancini’den Açıklamalar

arkadaslar manciniyi a2 takimina gonderip yeni teknik direktor alma sansimiz varmi? teknik olarak mumkunmu?

bence onu takimda tutup surundurmek lazim, parasini verip gondermek sacma bana gore!

yada baska hoca bulup ve manciniyi yardimci hoca yapariz.. bu adam bizans oyunlari oynuyorsa bizimkiler niye bukadar kurnaz olmuyor?

kos koca is adamlari nasil bukadar kotu yonetebiliyor bir takimi? kendi is yerlerinde boyle hatalar yapiyorlarmi?

keske Galatasaray baskani taraftarlardan bir grup adam toplasak ve takimi yonetseler daha iyi olmazmiydi?

Ahahaahah bi inşaatta amele yapmadığın kalmış renktaş :)

Sonra hiçbir yabancı hoca gelmesin takıma.. Bu en basit örneği. İyi ki koca iş adamı değilsin :)

Keske koca bir is adami olsam kardesim :D

Galatasarayin bir kurusuna kadar hesap yapip ona gore yatirimlar ve degerlendirmeler yapardim ^^

kendim ekonomi okuyorum son 2ay kaldi, belki ilerde is adami oluruz hehehe

Galatasaray baskani olsaydim, servetimin 50% yatirim yapardim GS adina ve en azindan 3,4 yillik sozlesme yapmazdim.. buyuk is adamlarini goruyoruz yani, Turkiyede hangi yabacni hoca 3+ sene kalmista oyle bir sozlesme imzaladilar hehe

daha 1 yil doldurmadan mancini istafa noktasina geldi :D

birak allah askina hoca ya bilerek takimi sabote ediyorum kovulmak icin baska bir aciklamasi yok tavir ve takim seciminin, neden bursaya 5 atan takimi bukadar bozdun bir bunu acikliyabilirmi? futbolcular yorgun demesin eger bizim futbolcular hafta da 2-3 mac oyniyamiyorsa üst üste biraksinlar bu isi

Keske koca bir is adami olsam kardesim :D

Galatasarayin bir kurusuna kadar hesap yapip ona gore yatirimlar ve degerlendirmeler yapardim ^^

kendim ekonomi okuyorum son 2ay kaldi, belki ilerde is adami oluruz hehehe

Galatasaray baskani olsaydim, servetimin 50% yatirim yapardim GS adina ve en azindan 3,4 yillik sozlesme yapmazdim.. buyuk is adamlarini goruyoruz yani, Turkiyede hangi yabacni hoca 3+ sene kalmista oyle bir sozlesme imzaladilar hehe

daha 1 yil doldurmadan mancini istafa noktasina geldi :D

İnşallah. Belli mi olur Galatasaray'ın başkanı olarak görürüz seni. Ama bu mesajı hatırlatırım, söyleyim? :D

Geri
Üst Alt