Roberto Mancini’den Önemli Açıklamalar

Eren Arslan

10 Numara!
mancini4.jpg

Teknik Direktörümüz Roberto Mancini, Lig TV'yeönemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı GSC Portal'da..

Büyük adam vesselam.

Helal olsun.

Umarim yönetim ona bol bol zaman verir.

Yakisiyor Galatasaray'a

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa'da Görev Yapıyor Olsam Galatasaray'dan Transfer Edebileceğim Yerli Önemli İsimler Var

Avrupa'da görev yapıyor olsam Burak, Selçuk, Semih, Umut yeni gelen iki transferimiz Salih ve Umut Gündoğan'ı transfer edebilirdim. Tabi ki bu hangi takımda görev yapacağınıza da bağlı. Ancak onların Avrupa seviyelerinde olduğunu düşünüyorum.

ilginç ve umut verici

Cidden kıymetini bilmemiz lazım.

Defansa yapılacak takviye muhtemelen Yaz'a kalacak ama bir tane tecrübeli, lider bir oyuncu bütün defansımızı toparlayabilir. Ujfalusi'de gördük bunu. Stoperlerden en azından bir tanesi mutlaka isimli ve tecrübeli olmalı. Öyle Semih-Ömer/Serdar vs ikilileri o mevkiyi kaldırmaz.

İnşallah Vidic haberleri yalan değildir, tam bize lazım olan adam.

Stoper alacaksan Mancini baba bize Lescoot yada Vidic'i kurban olam.Aslında City'de çalıştığı için Lescoot daha kolay gelir.

nerdeyse tüm forumun hayran olduğu ve delice savundukları çöp chedjouyu begenmiyor olması ve stoper istemesi çok iyi:)

Güzel konuşmuş her zaman ki gibi.

SEMİH KAYA'YA BANK ASYA TOPCUSU DİYENLER VARDI MANCİNİ GEREKEN CEVABI VERMİŞ BUNDAN SONRA BÖYLE DİYENLER KESSİNLER SESİNİ OTURSUNLAR CHEDJOU,ZAN,DANY HEP DEĞİŞEREK OYNADI AMA SEMİH HİÇ KESİK YEMEDİ BU YABANCI SINIRIYLA ALAKALI DEĞİLMİŞ REİSİN AÇIKLAMASIYLA BUNU BİR KEZ DAHA TESCİLLEMİŞ OLDU

Avrupa'da görev yapıyor olsam Burak, Selçuk, Semih, Umut yeni gelen iki transferimiz Salih ve Umut Gündoğan'ı transfer edebilirdim. Tabi ki bu hangi takımda görev yapacağınıza da bağlı. Ancak onların Avrupa seviyelerinde olduğunu düşünüyorum.

Burası çok ilginç , bugüne kadarki genel geçer algılarımızın çok çok yanlış olduğu ortaya çıkıyor bence !

Salih'e herkes leş diyor tek ben istiyordum gelmesini ne ilginçki mancinide çok istemiş mutlu oldum :rugby:

Ayni seyi dusundugun hocanin takimin basinda olmasi guzelmis. Umarim bunlari uygulamada basarili olur

Geri
Üst Alt