Roberto Mancini'den Sabri Sarıoğlu'na Şok!

hocamıza helal olsun valla. çöpten leşten iyi anlıyor

Yarın kadroya girecek mi bakalım yalnız puan kayıpları başlarsa bu sabri tekrar ilk 11 e girer

İyi güzel Terim gitsin Sabri gitsin Hakan gitsin Ceyhun gitsin bunlar kurumsallasma icin cok onemli adımlar ama bizim takımımız kuruldugu gunden beri (en azından ben kendimi bildim bileli) yurekten mucadeleyle takımı ıcın her seyi verecek insanlarla oynuyor.Kazanıyor.Bunları yollamak ters tepebilir.Belki bu hareketler bizi basarıya goturecek bilemeyiz ama risktir.

Sabrinin gonderilmesinin nesi risk arkadas?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hala şok ta mı sabri.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

İyi güzel Terim gitsin Sabri gitsin Hakan gitsin Ceyhun gitsin bunlar kurumsallasma icin cok onemli adımlar ama bizim takımımız kuruldugu gunden beri (en azından ben kendimi bildim bileli) yurekten mucadeleyle takımı ıcın her seyi verecek insanlarla oynuyor.Kazanıyor.Bunları yollamak ters tepebilir.Belki bu hareketler bizi basarıya goturecek bilemeyiz ama risktir.

Ben Hakan'in, Ceyhun'un oyle yurekten mucadele ettigini gormedim. Salih gayet iyi kapatir o acidan Sabri'nin yoklugunu.

Her oyuncunun bir kapasitesi vardır.O kapasitesinin karşılığında kapasite dengi bir takımda forma giyer.

Örneğin Yekta Eskişehirspor seviyesindedir.Ya da Emre Çolak Orduspor.Veya Aydın Bursaspor.

Oyuncunun kriteri geleceğini etkiler.Futbol zor görünse de aslında basit bir oyundur.

Bu kadar kapasite muhabbetinin üstüne;

Sabri mi?

Kapasitesizin teki.

Çok düşündüm,onun seviyesinde takım bile bulamadım.

Sadece 3 lü çektirmeyle bir mok olmuyor.

Mancini zeki adam her halinden belli fakat Sabri gider mi gitmez mi o konuda şüpheliyim

Altyapıdan çıkmasalardı ne Aydın, ne de Sabri kulüpte bu kadar tutunabilirdi.

Altyapıdan çıkmasalardı ne Aydın, ne de Sabri kulüpte bu kadar tutunabilirdi.

Aydının çok başka bir torpili var bence.

Hayatımda bu kadar yıl hiçbirşey oynamayıp da,Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde bu denli tutunan bi adam görmedim daha önce.

Bi daha PES!

Yalan haber oldugu icin kilit.

Başlığın değiştirilmesini talep ediyorum... "Sabri Mancini'nin yeni prensi" :D

Geri
Üst Alt