Roberto Mancini'den Sabri Sarıoğlu'na Şok!

Helal olsun Mancini

Bu sabri denen adam sadece 3luk cektiriyor diye Ferrari'lere biniyor

Sabriyi gorunce sinirlerim tepeme cikiyor

Bu kisi 13 yil da ne vermis bize? Kos koca 13 yilda sadece sansa bala bordeaux a attigi gol hatirliyorum

Ayrilmasi lazim degil, artik kovulmasi lazim Galatasarayimizdan

Allahim insallah o gunu gorurum. Messiyi almis gibi sevinirim

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Sabri ve özelliklede Aydına artık cidden dayanamıyorum , alt yapı bahanesi vardı yakın zamana kadar şimdi 2 yeni çocuk çıktı yollayın artık bu 2 yeteneksiz gayesizi !

15 sene hizmet vermiş bir isim. Bölgesinde türk olarak en iyilerinden öyle veya böyle maalesef. Bilmiyorum. Gitse pek aramayız ama bu yabancı kısıtlamada sabri kadroda tutardım ben. Iyi oynadığı maclarda oldu sonucta sabrinin.

Yedek kalmayı sorun etmeyen futbolcunun bu davranışının değerli görüldüğü bir ülkede Sabri gibi sıradan adamlar eşine Ferrari alacak kadar zengin olur, sonrada çıkıp nerede vefa diye taraftarlarımız hesap sormaya çalışır, zihniyetimiz bozuk.

Üzülmeye gerek yok. Vefa gibi ayaklari gecin. Bir Totti, veya bir Maldini, veya bir Gerrard, veya bir Casillas olsa anlarim. Yani takimlarina cok büyük katkilar vermis, rahatlikla baska büyük takimlarda oynayabilecek, ama bunlara ragmen kendi takimlarinda kalmis olan futbolcular.

Sabri'nin göz boyamasindan baska bir sey yaptigi yok. Hatirlarsan bir Bordeux golünü hatirlarsin. Yoksa sirf ona buna satasmalar, capsiz girisimler, üclü cekmeler. Yedekte kalmayi sorun etmiyorsa bunun da nedeni yeteneksizligidir.

Vefasız diyenler maçta sabriye birlikte sövüyoruz??

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne vefası ya Antep Belediye maçından sonra ben Sabri'nin oynadığı maçları canlı izlemiyorum bile. Kadroya bakıyorum oynuyorsa daha farklı atraksiyonlar buluyorum kendime . Oyuna girerse yine kapatıyorum . Ona buna malzeme vermesi de cabası.

Arkadaş bu nedir yahu. Sabri dediğiniz adam yılda 1 milyon bile kazanmıyor Maldini ile kıyaslayanlar olmuş. Üstelik yıllardır yedekte oturuyor ama gıkı çıkmıyor (Burak 2 maç otursun ağlıyor) görev verilince çıkıyor oynuyor böyle yedek nerede bulacaksınız. Tamam gitsin ama bu kadarda yerden yere vurmayın zira Veysel-Tarık ondan çok daha üst seviye oyuncular değil, ki onun gibi sezonun çoğunu yedek kulübesinde geçirsinler biterler.

Arkadaş bu nedir yahu. Sabri dediğiniz adam yılda 1 milyon bile kazanmıyor Maldini ile kıyaslayanlar olmuş. Üstelik yıllardır yedekte oturuyor ama gıkı çıkmıyor (Burak 2 maç otursun ağlıyor) görev verilince çıkıyor oynuyor böyle yedek nerede bulacaksınız. Tamam gitsin ama bu kadarda yerden yere vurmayın zira Veysel-Tarık ondan çok daha üst seviye oyuncular değil, ki onun gibi sezonun çoğunu yedek kulübesinde geçirsinler biterler.

Maldini ile kiyas varsa vefa meselesi icin vardir. Sabri gitsin diyenlere vefasiz deniliyor. Sabri bir Maldini olsa bu dogrudur. Fakat Sabri'nin bir sey yaptigi yok.

Yedekte ses cikmiyor. Cikarsin da bak noluyor. Adam sutlanir, oynar anadolu'da. Alan takim olur mu orasi bile ayri. Eskisehir veya Bursa'da bile ilk 11 oynayabilecek kapasitesi yok.

Ama iyi Galatasaray'lı lafına acayip kıl oluyorum.Kim çıkardı lan bu lafı.?

Gec bile kalindi. Adamin futbolcu oldugunu anlayan birtek Mancini mi yani?

Ne deyim, helal olsun ozaman..

Sabri kadar olamayan elli tane adam var takımda, yeni gelenlerinde Sabri'den iyi olduğunu sanmıyorum.

Koskoca Kral Hakan Şükür'e vefalı olunmadı 10 yıldır orta açamayan adama sadece koşuyor diye saygı duymam kimse kusura bakmasın.. Halısaha da oynayan bir milyon sabri bulursun bu ülkede gitsin artık...

buragi hiç sevmem gitsinde isterim ama herifin bir istegi var. sabri gibi bir dönüm bostan. yan gel osman yapmasimi degerli görülüyor. sesi niye çiksin. herif ne oldugunu biliyor. 1milyon euroyu biz agaçtan toplamiyoruz. bunun gibi 3-4 tane basiretsizi yollasan iyi bir topçu alirsin.

Geri
Üst Alt