Roberto Mancini'den Sabri Sarıoğlu'na Şok!

Yalan haberdir. Sanmam Sabri'nin böyle tavırlar yapacağını.

Penaltılara kalan kupa maçında Mancinin bakışları hala gözümün önünde !

Sabri iyi bir Galatasaraylı, aynı zamanda iyi bir futbolcu da. Şimdi herkes laf ediyor ama Eskişehir'de falan oynasaydı, gelsin iyi bir alternatif olur derdi herkes.

Sonuç?

Gitse kimse üzülmez. Ama kalsa da bir zararı olmaz. Sabri kadar mücadele eden kaç oyuncumuz var?

Yabancı sınırlaması kalksa anlarım da yerli kıtlığında Sabri'yi niye gönderelim?

Bu takımda daha önce gitmesi gereken Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan gibi yerliler varken ben Sabri'yi bunlardan önce göndermezdim şahsen.

1999 yılında Florya'ya giren Sabri Sarıoğlu'na kapı göründü.

Sarı-kırmızılı takımın emektarı, Mancini'nin gelecek planlarında yer almıyor.

Devre arasında bile yollar ayrılabilir. Teknik direktör Mancini, oyun sistemine uymayan Sabri’yi takımda görmek istemediğini yönetime söyledi.

İstenmediğini fark eden Sabri de Ajax ile oynanan hazırlık maçında kaptanlık pazubandını takmayı reddetti.

hahahah uyanamamışız

belirtilmek istenen sabri mi 1999 iması mı

Sen çok yaşa mübarek adam !..

Gönderilip gönderilmemesi o kadar büyük olay olmaz ama kesinlikle kaptanlığın kendisinden alınması gerekir

Ultraslan baskani olur tez zamanda.

Sabri iyi bir Galatasaraylı, aynı zamanda iyi bir futbolcu da. Şimdi herkes laf ediyor ama Eskişehir'de falan oynasaydı, gelsin iyi bir alternatif olur derdi herkes.

Sonuç?

Gitse kimse üzülmez. Ama kalsa da bir zararı olmaz. Sabri kadar mücadele eden kaç oyuncumuz var?

Yabancı sınırlaması kalksa anlarım da yerli kıtlığında Sabri'yi niye gönderelim?

Bu takımda daha önce gitmesi gereken Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan gibi yerliler varken ben Sabri'yi bunlardan önce göndermezdim şahsen.

Onun edecegi mucadele olmaz olsun . Ne katkisi var ? Topu alip dikine kosup daglara taslara orta/sut cekince ne kar sagliyoruz allahini severseniz biraz da GS'a ne katki sagladigi acisindan bak .

AYDIN/Hakan gibi adamlar coktan gitmeliydi onlarda gidecek insallah artik Terim bey gibi torpil yapan bir adam yok

Gereksizlerden arındır takımı Roberto Mancini :005:

Sabri giderse rakibin gırtlağna kim yapışacak?

bu kadar vefasız bir forum olamaz

1999 yılından beri sabir ve cile cekiyoruz bumu vefasizlik simdi kac renktasimiz kanser oldugu bu cucuk yuzunden kac teknik adam kurban edildi kac yabanci futbolcu futbol oyunmayi unutnu bunn yuzunden ve vefasiz bizmissiz simdi.

Allah senden razi olsun reyis ne istesek yapiyorsun seni takimin basinda gormek istedigim de ne kadar hakliymisim daha iyi anladim :) Darisi Aydin ve Aykut'un basina

Geri
Üst Alt