- 18 Temmuz 2009
- 80.676
- 225.144
- 5.093
Yapmıyorum dedim uzatma beğenmiyorsan çıkış butonu sağ üsttesen isini yap kardesim ben bir yere gitmem
duzeltirsen sevinirim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmıyorum dedim uzatma beğenmiyorsan çıkış butonu sağ üsttesen isini yap kardesim ben bir yere gitmem
duzeltirsen sevinirim
telefondan girdigim icin sag ustte cikis butonu yokYapmıyorum dedim uzatma beğenmiyorsan çıkış butonu sağ üstte
Senin gibi eski üyelerimizi kaybetmek istemeyiz ondan öyle dedim yaprağımtelefondan girdigim icin sag ustte cikis butonu yok
ulan namig !!!!!!
Senin gibi eski üyelerimizi kaybetmek istemeyiz ondan öyle dedim yaprağım
İyiyim Emrahcım sen nasılsın sen ne diyorsun Yar kardeşimize isteği akla mantığa sığıyor muNasılsınız Kerim bey
İyiyim Emrahcım sen nasılsın sen ne diyorsun Yar kardeşimize isteği akla mantığa sığıyor mu
Yar diye isim mi olur diyorumİyiyim bende akla mantığa sığmaz isteklerinden biri daha ama değerlendirebiliriz yeniden diye düşünüyorum ne diyorsunuz
o kadar çok değiştirdiler ki ne olduğumu unuttum bro. en son milli eğitim bakanıyken takibi braktım ben.Sen ne bakanıydın la Hüso
konudan alakasız mesaj yazanlar konudan atılacaktır.derin gsc
Yetkinizi kullanın Arda bey şikayetçiyim ne bu konunun hali
Sergen neyin peşindesin olm her yorumumda varsın