- 20 Haziran 2011
- 57.700
- 63.053
- 4.533
Bunlarin yandex muhabbeti noldu? baslarda bayagi reklamini yaptilar patladilar herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hey gidi hey, 10 temmuzdaki öngörüm!!![]()
https://www.gscimbom.com/forum/f31-...-fenerbahcede-123861-post7713232/#post7713232
umud bu sene hariç hiç 10 golün altına düşmedi sürekli yedek olmasına rağmenRIP falan diyorsunuz da bitik haliyle 14 gol 3 asistlik performans gösterdi ve lig henüz bitmedi. Penaltiyi kacirmis olmasina ragmen sorun bunda degildi.
Ölüsü bile 15 gol atar bu heriflerin. Umut 3 senede atar 15 golü.
onceden de belirttigimiz uzre kokain cekip de sahaya ciksa 35 golun altina dusmez kodum turk liginde, hayatinda rvp izlememis adamlarin bitik mitik lafzalarina aldirmayiniz
felaked bir transfer her yonuynen
Benden alinti yapmissin o zamanlar abi
Ben de Souza'nin 8 milyonluk kazik oldugunu demistim o zamanlar. Ama RvP'nin böyle olacagini düsünmezdim, ben bu sezon iyi faydalanirlar ama seneye yatisa gecer diye tahmin ediyordumDaha erken yatisa gecti.
Ne yalan söyleyeyim, baya tırsmıştım RvP'yi transfer ettiklerinde.
Çok para verip de aldıkları hemen hemen bütün adamlar ellerinde patladı Kjaer dışında. RvP, Nani, Ozan kazığı, Souza da kazmanın teki. Daha makul fiyata aldıkları Volkan Şen mesela daha efektifi.Ya Can burada hep temel bir hata yapiliyor. Adamin kariyeri goz onunde bulunduruluyor son hali degil. Adam dunya kupasinda iyidi ama son yil hem sakat hem de oynadigi nerede ise her maci seyretmis ve titrek halini gorup inanamamistim. Berbatti. Ustelik onu nerede ise kundaktaki halinden beri taniyan Van Gaal bu adami yollayinca sonuctan emindim!!
O donem ifb medyasi "Efenim rvp kalirsa MU ona aciktan sozlesme geregi 11 milyon euro odeyecekmis , odemek istemiyormus vd vs!!"Ulan okuzler MU icin forvetine odenecek 11 milyon euro adamlar icin sadaka parasi! Islerine yarayacagina inansalar sana birakirlarmi?
![]()
Ahhh ahhh hep gulecegim bu salaklara!![]()
Çok para verip de aldıkları hemen hemen bütün adamlar ellerinde patladı Kjaer dışında. RvP, Nani, Ozan kazığı, Souza da kazmanın teki. Daha makul fiyata aldıkları Volkan Şen mesela daha efektifi.
Ama bu Souza da 100% komisyon döndü bence. Ya Vitor ya da bıyıklı dayı para götürdü.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
RIP falan diyorsunuz da bitik haliyle 14 gol 3 asistlik performans gösterdi ve lig henüz bitmedi. Penaltiyi kacirmis olmasina ragmen sorun bunda degildi.
Ölüsü bile 15 gol atar bu heriflerin. Umut 3 senede atar 15 golü.