Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Bu gidisle sadece bu sene mi heba olacak saniyorsun?

Daha maçlar başlamadı, ne olacağı belli olmaz.
Zaten sezon sonunda bu takım başarısız olursa, ilk olarak ben başkan, yardımcıları ve hamzaya tenekeyi takmaya çalışacağım.
Belkide düşündüğümün aksine bir durum olucak ve şampiyon olacağız.

CJe1ua8XAAA4R9I.png

Anadolu takımları geçen senelerde olduğu gibi leş futbol oynarlarsa şikecilerin kadrosu ligi tarumar eder.Akhisar-Konya-Erciyes gibi takımlara takılmazlar.Dua edelim de Anadolu takımları yabancı serbestliğini iyi değerlendirsinler.

Van Persie uzun süre sakatlanirsa, Nani'de hocasiyla dövüsürse sampiyon belli olmaz.

Kaliteli oyuncu maliyetinin karşiliğini verir, eleştirilebilecek bir yönü yok.

Amma da abarttınız be yav gören de ligimizde Bayern var zannedecek altı üstü Fener ulan robbeni alsalar da bir yol olmaz bunlardan rahat olun.

Ya hiç değilse içinde RVP geçen konular kapansa? TV, gazete, twitter, ekşi vs. her yerde bu konu var. Bari burada gözümüze girmesin. Unutmak istiyorum gözüme gözümegiriyor bu rezillik.

Ligin bittiği andır.Boşuna kura çekimleri vs. yorulmaya gerek yok.

Şu saatten sonra kim ne derse desin şampiyon bellidir.Milliyetçiliği bir tarafa bırakıp gerçeklere bakalım.Tüm emeği geçenler aldıkları bu beddualarla ne kadar ilerleyecek çok merak ediyorum.

Fenerbahçe;RVP,Nani
Galatasaray;Jem,Bilal

Böyle bir şey yok.Fb bizi ilgilendirmemeli.Fb şampiyon olur diye bir şey yok ama oturmuş takım yine şampiyon oluruz yeaaaa diye bir saçmalık da yok.

Maxi P+Huntelaar+Song/Medel+Glik pakedi on numara olur.

Sarper kardeşim dediğin çok doğru.Keşke olabilse,ama bizim yöneticilerimiz ve hoca geçinen şahsiyetin konuşmaktan başka yaptığı birşey var mı ?

Böyle bir şey yok.Fb bizi ilgilendirmemeli.Fb şampiyon olur diye bir şey yok ama oturmuş takım yine şampiyon oluruz yeaaaa diye bir saçmalık da yok.

Maxi P+Huntelaar+Song/Medel+Glik pakedi on numara olur.

Sinir bozucu. Umarım hayırsız olur. Ancak bu durum bizi fena ezdikleri gerçeğini değiştirmez.

Yönetim ne halt edecek çok merak ediyorum, en azından artık utanıp Niasse'yi bilmem neyi almaya çekinirler bir nebze onurları varsa.

Resmen ezdirdi bizi Fener'e bu yönetim.

Maxi P+Huntelaar+Song+Glik yeterli olur.

Sarper kardeşim dediğin çok doğru.Keşke olabilse,ama bizim yöneticilerimiz ve hoca geçinen şahsiyetin konuşmaktan başka yaptığı birşey var mı ?

O konuda katılıyorum,öyle bir umut işte hocam ne yapalım Galatasaray sevdası işte.

Bari Niasse'yi almasalar,vallahi transfer falan istemiyorum Niasse'ler Aydın'lar aklıma geldikçe.

Üzüldüm ;( ;(
Ulan Dursun senin varya

Bitik denilen van persienin son 3 senede attigi gol sayisi 48. Huloooo denilen Podolskinin 20 neyin kafasini yasiyor bazilari? Tamam sikeciler tamam dunyanin en igrenc camiasi ama adamlar transferde eziyor iste. Biz hala niasse ile hayrullahla ugrasalim.

Geri
Üst Alt