Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Burdan tüm Fenerbahçeli kardeslerimii tebrik ediyorum Nani , ardından Van Persie bizimkiler k..ı yırtsa bu transferleri 6 yılda anca bitirirdi heralde. Şampiyonlugunuz , 4.yıldızınız hayırlı ugurlu olsun.

Son düzenleme:
O konuda katılıyorum,öyle bir umut işte hocam ne yapalım Galatasaray sevdası işte.

Bari Niasse'yi almasalar,vallahi transfer falan istemiyorum Niasse'ler Aydın'lar aklıma geldikçe.

Şuan yaşadığım tek korku emin ol Fenerbahçe'nin RVP açıklamasından sonra bizim vasıfsızların karşı hamle olarak Niasse'yi açıklaması.O kadar vizyonsuzlar ki olmayacak birşey değil emin ol.

Büyük iş.

Ligin favorisi oldular.

Yeni hoca yeni oyuncular, kimya tutmasın dileğiyle. Yoksa işimiz zor.

Oyuna gelme Cimbomlu, Jem transferini gölgede bırakmak için yapılan çaresiz hamleler bunlar

Sneijdere bir 4. yıldız hdiyesi çok muyudu Özbek adam öküzlerle top oynuyor kaç senedir.

Şurda biyerde kuş yemi vardı bir arkadaş paylaşıp duryordu. 317 misafirimize ikram edelim

Beşiktaş yapsaydı bu transferi helal olsun derdim de 7B karapara ile yaptığından bişey demiyorum. Ligin kalitesini arttırıcı şeyler bunlar. Keşke diğer takımlar da iyi transferler yapsa.

Hürriyet bıraktı mı futbolu?

Çok iş yapar. Yanlış bilmiyorsam bu sezon Premier Lig'de 10-12 gol attı. Süper Lig'de 20 gol barajını rahat geçer. Tahminim 25 civarı gol atacağı yönünde. Tabi sakatlanmaz da 30 maç üzeri oynarsa.

Haftalık ne kadar alacak?
Bize gelseydi medya günlük ne kadar para aldığını haber yapardı...
Neyse hayırlı olsun diyecek bişey yok.

Bence çok daha fazlası bunlar.Adamlar RVP açıklarken resmi twitter hesabı GSMobil twetti atıyor. :)

Ne kadar amatör ve cahilce yönetildiğimizi gösteriyor bu yaz.4. yıldızı almışsın Türkiye Kupası'nı da üzerine tuz biber olarak soslandırmışsın,4. yıldız ürünleri formaları satman gerekirken bir umursamazlık var,Store'a gidiyorum formalar Temmuz'un sonunda gelecek lan var mı böyle mantık?Fenerbahçe şampiyon oldu mu ürünleri hemen yarın Fenerium'da.Adamlar her olasılığı düşünerek ürünleri kolilerle gönderiyor,şampiyon olamazlarsa geri alıyor.İnsanların hevesi kaçıyor alacağı varsa da bu kadar süre sonra.Formada bile yıldız üstte,neymiş önceden hazırlanıyormuş formalar.Lan yıldız mıldız dikmeyin formaya,duruma göre ya 3 ya 4 yıldızlı yaparsın,üste bir tane ekleyebiliyorsan bu da pekala düşünülebilirdi.Sportif olmayan her konuda ve Aziz konusu hariç bizden fersah fersah önde Fenerbahçe,bunu reddeden ağır fanatiktir net.

Yönetimden Niasse misillemesi bekliyorum. Hadi Hamza Hocam çıldırt bizi!

İnşallah ön elemeyi geçip gruplara kalırlar. Neden derseniz, para ikiye bölünmeyip komple bize gelse bile bizimkiler iki yerliyle sözleşme imzalar, Bilal'i transfer ettiği iki patates daha alır getirir, o para zaten hiç olur. Komisyoncuların cebine girer falan filan uçar gider anlayacağınız.

Fenerbahçe bu kadro kalitesiyle (ki duracak gibi görünmüyorlar) ola ki Avrupa Ligine giderlerse, Dnipro'nun final oynadığı turnuvada kupayı kaldırma ihtimaline sahipler. Bari Şampiyonlar Ligine gitsinler ki elensinler. :) Başka türlü Mayıs ayına kadar bunlarla uğraşır dururuz.

Ne kadar amatör ve cahilce yönetildiğimizi gösteriyor bu yaz.4. yıldızı almışsın Türkiye Kupası'nı da üzerine tuz biber olarak soslandırmışsın,4. yıldız ürünleri formaları satman gerekirken bir umursamazlık var,Store'a gidiyorum formalar Temmuz'un sonunda gelecek lan var mı böyle mantık?Fenerbahçe şampiyon oldu mu ürünleri hemen yarın Fenerium'da.Adamlar her olasılığı düşünerek ürünleri kolilerle gönderiyor,şampiyon olamazlarsa geri alıyor.İnsanların hevesi kaçıyor alacağı varsa da bu kadar süre sonra.Formada bile yıldız üstte,neymiş önceden hazırlanıyormuş formalar.Lan yıldız mıldız dikmeyin formaya,duruma göre ya 3 ya 4 yıldızlı yaparsın,üste bir tane ekleyebiliyorsan bu da pekala düşünülebilirdi.Sportif olmayan her konuda ve Aziz konusu hariç bizden fersah fersah önde Fenerbahçe,bunu reddeden ağır fanatiktir net.

Altına her türlü imzamı atarım kardeşim.Daha fazla birşey söylemeye gerek yok.Sanki 4.yıldızı takanlar onlar,Türkiye kupasını alanlar onlar.Gerçekten kabus gibi bir transfer sezonu geçiriyoruz.

İnşAllah bunlar biran önce defolup giderlerde bu kabustan bir an önce uyanırız.Yoksa bizi çok daha rezil günler bekliyor.

İnşallah ön elemeyi geçip gruplara kalırlar. Neden derseniz, para ikiye bölünmeyip komple bize gelse bile bizimkiler iki yerliyle sözleşme imzalar, Bilal'i transfer ettiği iki patates daha alır getirir, o para zaten hiç olur. Komisyoncuların cebine girer falan filan uçar gider anlayacağınız.

Fenerbahçe bu kadro kalitesiyle (ki duracak gibi görünmüyorlar) ola ki Avrupa Ligine giderlerse, Dnipro'nun final oynadığı turnuvada kupayı kaldırma ihtimaline sahipler. Bari Şampiyonlar Ligine gitsinler ki elensinler. :) Başka türlü Mayıs ayına kadar bunlarla uğraşır dururuz.

Allah Allah,bu adamların gruplarda üçüncü olma ihtimali yok mu başkan?

Sosyal medya yıkılıyor valla giremez oldum oruçlu olarak tüm beddularımı yönetime yolluyorum

Geri
Üst Alt