- 26 Kasım 2012
- 179.112
- 241.121
- 5.688

bu ne les bi herifmis Yau
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında rvp degil huntelaardı bizlik olan forvet çünkü rvp bizim kasaplar hanzolar ligi için çok yumuşak ve klas tarzda oyuncu
fizik gücü artık bitik seviyelerde manuda bile en verimli 2 forvet ile oluyordu
huntelaar gibi hem fizigi güclü hem oyun görüşü olan bir adam tam bizim lige uygundu
fb 4-4-2 oynasa ortaligi inletir (aysal-ft dönemi gibi)
ileride rvp-fernandao birbirlerin iyi desteklerler (burak-drogba gibi) ama pereira'da hic is yok tam bir bos beles herif
pompalayip durdular onu bos yere
Bu sefer Diego'yla Markovic oynayamicak. Her türlü sorun yani.
Adamlar transferi takım planlamasıyla değil de "dostlar alışverişte görsün" mantığıyla yaptılar. Bursa'nın oyuncuları cuk oturdu ama.
diego oynamasin zaten. ne oynuyor ki? koy kanatlara nani ve markovic/volkan'i tamamdir. orta saha da josef+ozan/topal/meireles
Ben taktik açısından demiyorum sorun açısından diyorum. Diego da oynamazsa sorun olur Markovic de. Diego'ya pozisyon bulacam diye az mı maç harcadılar
Dediğim gibi yaptıkları transferlerin hepsine baktığında bi planlama yok gibi görünüyor. Ben Şener ve Ozan'ı kıskanıyorum yaptıkları transferlerden sadece. Onlar da çok genç oldukları için. Onun dışında keşke biz alsaydık diyeceğim adam yok. (RVP kategori dışı tabii, fırsat transferi başka bişe)
Fernandao iş yapardı bizde, Şener ise Sabriye iyi 1 yedek olurdu renkdashBen taktik açısından demiyorum sorun açısından diyorum. Diego da oynamazsa sorun olur Markovic de. Diego'ya pozisyon bulacam diye az mı maç harcadılar
Dediğim gibi yaptıkları transferlerin hepsine baktığında bi planlama yok gibi görünüyor. Ben Şener ve Ozan'ı kıskanıyorum yaptıkları transferlerden sadece. Onlar da çok genç oldukları için. Onun dışında keşke biz alsaydık diyeceğim adam yok. (RVP kategori dışı tabii, fırsat transferi başka bişe)
ben olsam devre arasi diego'yu katar'a postalarim hic sikiniti etmem valla
onun yerine de takviye forvet olarak m. demir'i alirim antep'ten.
Fernandao iş yapardı bizde, Şener ise Sabriye iyi 1 yedek olurdu renkdash
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan Gönülün gençliği gibi aynı bence çok iyi bir sağ bek Şener bize geliyodu Burdaki Futbol ülemaları 5 Para etmez Cacık dedilerFernandao iş yapardı tabii de, o da kısa vadeli sonuçta. 30 yaşında yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden kıskanmıyorum dedim. Yoksa Nani de iş yapar. Ama ben oyuncuların gençken bize gelip seviye atlamalarından büyük haz duyuyorum. Şener çok kuvvetli bi adam, herif Gürcü bi kere. Güreşçileri meşhurdur biliyorsunŞener çok önemli oyuncu olacak ilerde.
Gökhan Gönülün gençliği gibi aynı bence çok iyi bir sağ bek Şener bize geliyodu Burdaki Futbol ülemaları 5 Para etmez Cacık dediler
Ozan ciddi anlamda iyi oyuncu Alperi de beğenmiyolar ya onu da anlamıyorum tamam istikrar yok ALperde ama iyi oyuncu kesinlikle.Fener garip takım kimseyi oynatamıyo ama Ozanda Şener bizde olsa ilaç olurdu Sağ bekimiz Sabri yaa Hamza yetersiz bulduğu için devşirme sağ bek Denayer oynuyo.. bizim takım Babası Zengin olupta oğluna Şahin alan Babalar gibi,paramız var ama ffp muhabbetinden kimseyi almıyoruz ama yıkım oldu Bize cl sırf bu yüzden..Ben burda çok fazla kuş olduğunu düşünüyorum. Hem de binlerce mesajlılar bile var bence. Şener'e, Ozan'a çöp denir mi? Adamlar Şener'e Ozan'a falan çöp deyip durdular transfer döneminde.
Belli ki bonservis verecek maddi durumumuz yokmuş, ama Melo'nun yerine Ozan Sabri'nin yerine Şener alınsaydı Ozan'ın uyum sürecinden sonra on numara olurdu.