Robin van Persie'nin 7 Ay Ceza Alması Gündemde!

Her maç yaptığına göre bişey olmuyo demek ki.

Bizim Selçukta tombala çekip 7 ay ceza alsa keşke diyecemde, herifin yanında takım arkadaşını dövüyorlar arkasını dönüp gidiyor karı kılıklı.

Maçta en az 2 kere kırmızı 3 kere sarı görmesi gereken adam, sadece 1 sarıyla maçı bitiriyorsa 7 ay ceza alması imkansızdır.

Ben inandım gayet mantıklı bir sebep hiç şüphesiz alacaktır cezasını

-Tapatalk-

Robin Van Persir torpillidir.

Ceza filan soz konusu bile olmaz.

Rvp mükemmele yakın performansını dalgasıyla da şov yaparak süslemiş ne var bunda sahalarda görmek istediğimiz hareketler

su adamdan da diego ve krasic misali hic faydalanamadilar , 7 ay da olsa 3 mac da olsa bir ceza alsa keyifli olur

simdi fb bursa deplasmaninda tamamen ligden kopup , kupada da elenip bunlarin acisini ligde bjk den bir kez daha cikarirsa isabetli olur

Nasıl cezaĺık birsey yok anlamadım. Bahaneye gel her mac yapıyormuş tiki varmış yapmayacak arkadas gitsin tedavi olsun o vakit. Diğer türlü herkese malafati kurcalama hakkı doğar tikim vardı der yırtar

Bu hareketi taraftara karşı yaptığı belgelenirse ceza alacaktır

ama maçın içinde pozisyon gereği (düşme, çekme v.s. gibi durumlarda) yapıyorsa ceza alacak bir durum yoktur

hatta son derece normal bir davranıştır

salaklar ayak da dahi duramayan adamın gazına geldiler maç boyu adamın ipini tutacak gücü yok bütün oyunlarına geldiler o yüzden diyoruz yıllardır bu takım asla büyük filan olamaz çok g.tleri kalktı josue malı o topu soksaydı çoktan almıştık havalarını da neyse...

2aa3e0fefea1f5a91912bd5366c8e4fb.jpg

Bu herif ceza alsa ne olur almasa ne olur keşke oynasa devamlı bu mallar 2 hafta sonra yine anadolu dan bi 4 yer basketbola dönerler zaten...

bu adam oldum olası zaten bet,pislik biriydi epl zamanlarında premier ligin en iyi sümkürünlerindendi

kameralar bunun sümüklerini çekmekten bıkmıştı

Şortunu düzeltmiş.

{taptap}

Meirelesin topsun sen hareketini bize portekizde nasılsın kardeşim demekmiş diye yutturanlar mı verecek 7 ay ceza ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt