#robinho

Cevap: # Robinho

3 sene önce Adriano´yu alabileceğini düşünüyormuydun İnterden Onur ? O da süperstar şimdi istesek bal gibi alırız

Robinho´da yavaş yavaş Adriano´nun düştüğü duruma düşüyor

Adriano öldü bitti hatta futbolu bırakacam bile dedi böyle zihniyette adamı Ankaragücü bile alır ama Robinho hala süperstar gelmesi imkansız

o kadar para alcanı sanmıyorum sonuçta 4 aylık gelcek. arda dan biraz daha mı iyi oynuycak? ardayı çok severim ama son 8-10 haftadır arda daki düşüşü görmüyosun sanırım. ayrıca iyi oynayacağınada inanıyorum. dünya kupasına gitmek istiycektir

Arda daki düsüsü ben buraya binlerce yazdim... Arda Bosna Hersek macindan buyana Hayal kirikligi.. Onu senle Tartismam..

Ama Robinho´nun alacagi parayi senle 100 defa tartisirim.. 4 Ay icin Jo 1.5 aliyorsa Robinho 2.5 alir.. Bunuda Galatasaray kabul etmez..

Arda daki düsüsü ben buraya binlerce yazdim... Arda Bosna Hersek macindan buyana Hayal kirikligi.. Onu senle Tartismam..

Ama Robinho´nun alacagi parayi senle 100 defa tartisirim.. 4 Ay icin Jo 1.5 aliyorsa Robinho 2.5 alir.. Bunuda Galatasaray kabul etmez..

neden tartışmıyosun onu benle:) haklısın en son ermenistan maçında iyi oynadı ondan sonraki nerdeyse hiç bi maçta yoktu. çalım atıyo ama şut olmayınca olmuyo. neyse konu bu değil. 2.5 olursa fazla. ama para her şey değil dedi. eğer 1.5-1.75 e gelirse güzel olur bence. ama tekrar söylüyorum ben 4 aylık robinho yerine bonservisli santosu tercih ederim

Haldun sen bize ne yaptın böyle ya ? Lukunkulardan Robinho'lara döndük...

Hayal ama gerçek olmayacak diye birşeyde yok.

4 ay icin gelen bir oyuncuya kim olursa olsun 1.5-2 milyon vermez bizim yonetim

Adriano öldü bitti hatta futbolu bırakacam bile dedi böyle zihniyette adamı Ankaragücü bile alır ama Robinho hala süperstar gelmesi imkansız

Adriano 20 gol attı Brezilya liginde Kafasını futbola verirse benim için hala dünyanın sayılı forvetlerinden biridir . Neyse konu Robinho Eğer gündemdeki isim Santos olsa çoktan bitmişti ve Nondayada parası verip gönderilmişti Bence Robinho için uğraşıyoruz Tek sıkıntı yıllık ücreti olur

neden tartışmıyosun onu benle:) haklısın en son ermenistan maçında iyi oynadı ondan sonraki nerdeyse hiç bi maçta yoktu. çalım atıyo ama şut olmayınca olmuyo. neyse konu bu değil. 2.5 olursa fazla. ama para her şey değil dedi. eğer 1.5-1.75 e gelirse güzel olur bence. ama tekrar söylüyorum ben 4 aylık robinho yerine bonservisli santosu tercih ederim

Bonservisli Dos Santos´u bende Tercih ederim Robinho yerine..Dos Santos´un en az keita kadar yararli olacagindan hic ama hic süphem olmaz. Onun gibi Hizli Dinamik bir Futbolcu Türkiye Ligi icin 1 Gömlek üstün..

Keske bitsede kurtulsak su Dos Santos Transferi..

Bonservisli Dos Santos´u bende Tercih ederim Robinho yerine..Dos Santos´un en az keita kadar yararli olacagindan hic ama hic süphem olmaz. Onun gibi Hizli Dinamik bir Futbolcu Türkiye Ligi icin 1 Gömlek üstün..

aynen ben dos santosa seviniim. iyi bi yatırım olabilir ama diğer taraftada robinho. 4 ayda olsa robinho:)

Sözün bittiği yerdesin...:D

Adriano 20 gol attı Brezilya liginde Kafasını futbola verirse benim için hala dünyanın sayılı forvetlerinden biridir . Neyse konu Robinho Eğer gündemdeki isim Santos olsa çoktan bitmişti ve Nondayada parası verip gönderilmişti Bence Robinho için uğraşıyoruz Tek sıkıntı yıllık ücreti olur

Bende katılıyorum buna :)

Kafanız güzel mi :D Robinho bunun ismi,bize gelse hiç oynamasa bile Galatasaray'ın avrupada ki imajına katkı yapar :p

Adamlara bak Robinho'yu alabiliyor derler ;)

Ama Robinho sadece bir hayal :D böyle birşeyin olması mümkün degil.

Hemen mühim soruyu sorayım.Robinho gelirse Avrupa Ligi'nde oynayabilir mi ?

Lucas Neill iyi işler yapacağa benziyor. Jo'da süper gözüktü... Robinho'da gelirse hem TSL hem Avrupa ligi'nde bizle boy ölçüşecek takım kalmaz...

Santos olsa çoktan bitti diye birşey yok Santos'un opsiyonunu almak o kadar kolay değil bence bütün pazarlıklar bunun için

Herkes Robinho diyorda Robinho avrupada oynuyabilecek mi ? HAYIR

O zaman hiç beklemeyin GELMEZ,ALMAYIZ.

Geri
Üst Alt