#robinho

Cevap: # Robinho

Yani her takımda oynayamazmış... Gerçekten bu adamı büyük takımlar kadrosuna katmak istemiyor.Bizde katamayız belki ama şöyle söyliyim 30 milyon euro'su olan bir GALATASARAY bu adamı alabilirdi...

Yoq artık daha neler.

Dünyadaki sayılı 5 yetenekten biridir Robinho.:D

Şaka gibi robinho :asd: Olurda gelirse Reijkaard'da bunu adam ederse. Bakın o zaman neler oluyor :asd:

Robinho istediği takımda 11 oynar arkadaş saçmalamayın :D

Yoq artık daha neler.

Dünyadaki sayılı 5 yetenekten biridir Robinho.:D

Ya abicim ben yeteneksiz mi diyorum? Anlatmak istediğim bu adam M.City gibi arabesk bir takımda şımarık ve disiplinsiz olduğu için oynayamıyorsa milan,Arsenal,ManU gibi takımlar hayatta almazlar...

Abi bu videoyu seyrettikten sonra hiç ihtimalım kalmadı yemin ederim :D

Milanda mı oynayamayacak öttürür öttürür :D

Sen niçin zorlanıyosun anlamakta? Tekrar yazıyorum "Milan,Arsenal,Manu gibi takımlar hayatta almazlar robinho'yu..." Yeteneksiz olduğu için değil.Çok yetenekli olabilir robinho ama disiplinsiz... Barcelona'nın bu yüzden transferinden vazgeçtiği söyleniyor...

arkadaşlar robinho yu tartışmamak lazım.....

bence tartışma gerektiren şey alabilirmiyiz acaba.....

Haldun Robinho'yu getirirse forum olarak para toplayıp ona hediye almak lazım :D

Sen niçin zorlanıyosun anlamakta? Tekrar yazıyorum "Milan,Arsenal,Manu gibi takımlar hayatta almazlar robinho'yu..." Yeteneksiz olduğu için değil.Çok yetenekli olabilir robinho ama disiplinsiz... Barcelona'nın bu yüzden transferinden vazgeçtiği söyleniyor...

Milan'ın parası yetmez Robinhoyu almaya ben sana istediği takımda 11 oynar diyorum sende bunu anla

Geri
Üst Alt